Tartósnak éreztek egy olyan kapcsolatot, amikor alig 3 év leforgása alatt megismerkednek, összeházasodnak, és már a gyerekük is megszületik?
Zsákbamacska.
Minden kapcsolat az, sosem tudhatod mi lesz x év múlva.
Teljesen mindegy, hány év telik el az ismerkedés-esküvő-gyermekvállalás között, nem ezen áll vagy bukik a dolog.
Anyukám x év májusában ismerkedett meg apukámmal, abban az évben decemberben volt az esküvőjük, következő júniusban születtem én.
20 év után váltak el a pia miatt.
Végül is ez elég tartós még így is . . .
18:44 vagyok!
Persze erre nem lehet alapozni 1 kapcsolat mennyire lesz tartós és boldog, ilyen esetekre megvannak a jól fizetett jósok, de az más téma.
Ez teljesen normális. Ha ennyi év alatt nem ismerték meg egymást,nem tudnak együttélni,akkor később sem fognak.
Ha pedig gyereket akarnak,azt ius 30 éves kor előtt kell vállalni. Később a teherbeesés,az egészséges baba szülteése is kockázatos lesz.
Nem mindegy, hogy milyen korú emberekről van szó. Ha 20 évesek, valószínűleg nem lesz tartós, vagy középkorúként elidegenednek majd egymástól. 30 évesen már nem biztos, hogy olyan gyors ez a tempó, mert addigra valószínűleg túl vannak 2-3 csalódáson és van viszonyítási alapjuk. De minden ember és kapcsolat más, nem lehet ezt így megmondani.
Én azért úgy tartom, hogy legalább 1-2 év együttélés után érdemes megházasodni.
annyi a lényeg, hogy tök mindegy, hogy hány év telik el, egy kapcsolat tönkremehet. az a kérdés, hogy ez hány emberre hat ki.
ha 3 évig van együtt egy pár és szakítanak, de nincs házasság és gyerek, akkor azzal azért nem okoznak akkora fájdalmat a szülőknek, saját maguknak, mint amikor már házasok és ott a baba is.
szóval ezzel azt akarom mondani, hogy egy kapcsolatnak bármikor vége lehet, nem azon múlik, hogy milyen szinten tartanak. csak a veszteség érzése nagyobb, ha nem "egyedül" élik át.
Köszönöm válaszaitokat,mindegyiket hasznosnak ítélem.
Lényegében egy 30 éves férfiról van szó,akinek már iskoláskorú gyermekei vannak,és elvált a feleségétől,mert az asszony bepasizott.Ezután szinte azonnal kereste az újabb feleségnekvalót.Nem is annyira csak sima kapcsolatot keresett,hanem már azonnal arra ment,h elvehesse.Nincs ebben semmi rossz,és most láttam iwiwen h sikerült is neki.Csak nekem ez olyan fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!