Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, szoktatok a párotoknak...

Pasik, szoktatok a párotoknak segíteni, mondjuk ha még gyerek is van? Mit? És hogyan zajlik egy családi hétvégétek?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekünk van egy 9 hónapos kislányunk, kb. 8 hónap után annyit tudtam kierőszakolni a páromból, hogy esténként fürdessen (törlés, öltöztetés már az één feladatom) és kéthetente egy hétig ő etesse éjszakánként 1x. A többi szabadidejét az ágyban tölti a tv előtt, a kaját is oda kéri, nálunk nincsenek családi vacsorák, ebédek soha és hétvégén se megyünk sehova, max én viszem egyedül a gyereket. Ja és kénytelen vagyok dolgozni, mert az isten pénze nem elég neki. Pasik, hogy vagytok ti ezzel? A párom szerint ez teljesen normális, szerintem nem!!!
2010. jún. 7. 13:41
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Na, mondom én, hogy kutyából nem lesz szalonna! Tegnap már megint meresztgette magát az ágyban, hogy kéri a kajáját, meg szóvá tette, h miért nem vittem le a szemetet, persze a gyereket már nem akarta megetetni, amikor megkértem rá. Majd ismért elmagyaráztam neki, hogy ez így nem okés. Lehet, h most nagyon nagy lett a terror, de vagy változik, vagy elmegy,
2010. jún. 10. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!