Pasik, szoktatok a párotoknak segíteni, mondjuk ha még gyerek is van? Mit? És hogyan zajlik egy családi hétvégétek?
és ne adj neki pénzt!
egyrészt nem él egyedül, nem törődhet csak magával, ráadásul már egy babátok is van, aki mindennél előbbre való...
lepd meg egy buszbérlettel, vagy még jobb, egy biciklivel, így már nem dobhat ki pénzt benzinre sem
14:22!
Ez biztosan így van! Mármint hogy mi nők csinálunk vmit rosszul. Pl. elkényeztetjük őket. De az is lehet, hogy az anyja nem nevelte meg. Mondjuk az anyja is 2 kézzel szórja a lóvét.
De az, hogy segítsen valamit, vagy h elmenjünk valahova! Passz. Régebben nem így volt. Ő szerette volna a legjobban a gyereket. Most meg ha megkérem, h etesse meg, fel van háborodva. Tuti, elkényeztettem.
Az a baj, hogy kocsival dolgozik, beltéri egységeket hoz-visz ide-oda és azt nem lehet bkv-val vagy biciklivel csinálni. Már volt, h nem adtam neki pénzt, akkor kért vkitől kölcsön. Csak amikor nem adok neki, akkor meg eszembe jut, h mind 1 fillérig leadja a lóvéját, bár az is igaz, hogy nem énmiattam van ennyi fizetnivaló. Az exet meg hagyjuk, mert az már rég volt. Nem is tűrtem sokáig a hülyeségeit.
Te miről beszélsz utolsó? Nem az a baj hogy volt exe! Amúgy igen, van akinek csak komoly kapcsolata van. Pl én, sosem volt komolytalan kapcsolatom mert nincs rá szükségem.
Én arról beszéltem hogy lehet vele van a baj ha kifog két problémást embert egymást után. Amúgy az exe sem volt komolytalan mert 5 évról besezélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!