Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, szoktatok a párotoknak...

Pasik, szoktatok a párotoknak segíteni, mondjuk ha még gyerek is van? Mit? És hogyan zajlik egy családi hétvégétek?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekünk van egy 9 hónapos kislányunk, kb. 8 hónap után annyit tudtam kierőszakolni a páromból, hogy esténként fürdessen (törlés, öltöztetés már az één feladatom) és kéthetente egy hétig ő etesse éjszakánként 1x. A többi szabadidejét az ágyban tölti a tv előtt, a kaját is oda kéri, nálunk nincsenek családi vacsorák, ebédek soha és hétvégén se megyünk sehova, max én viszem egyedül a gyereket. Ja és kénytelen vagyok dolgozni, mert az isten pénze nem elég neki. Pasik, hogy vagytok ti ezzel? A párom szerint ez teljesen normális, szerintem nem!!!
2010. jún. 7. 13:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
47%
Te nem tartod gyanúsnak? Lehet mégsem annyira akart gyereket vagy te rontottál el valamit a gyerek születése után? Az nem lehet hogy ennyi pasi változik meg ha gyerek lesz! Valamit rosszul csináltok!
2010. jún. 7. 14:22
 12/31 anonim ***** válasza:
55%
Ezek szerint már másodszor nyúltál mellé. Én az emberismeretemen is elgondolkodnék.
2010. jún. 7. 14:23
 13/31 anonim ***** válasza:
42%
Főleg ha az előző pasid meg vert. Nem lehet véletlen hogy ilyeneket fogsz ki. Lehet tényleg elrontasz valamit...
 14/31 anonim ***** válasza:
73%

és ne adj neki pénzt!

egyrészt nem él egyedül, nem törődhet csak magával, ráadásul már egy babátok is van, aki mindennél előbbre való...

lepd meg egy buszbérlettel, vagy még jobb, egy biciklivel, így már nem dobhat ki pénzt benzinre sem

15/31 A kérdező kommentje:

14:22!

Ez biztosan így van! Mármint hogy mi nők csinálunk vmit rosszul. Pl. elkényeztetjük őket. De az is lehet, hogy az anyja nem nevelte meg. Mondjuk az anyja is 2 kézzel szórja a lóvét.

De az, hogy segítsen valamit, vagy h elmenjünk valahova! Passz. Régebben nem így volt. Ő szerette volna a legjobban a gyereket. Most meg ha megkérem, h etesse meg, fel van háborodva. Tuti, elkényeztettem.

Az a baj, hogy kocsival dolgozik, beltéri egységeket hoz-visz ide-oda és azt nem lehet bkv-val vagy biciklivel csinálni. Már volt, h nem adtam neki pénzt, akkor kért vkitől kölcsön. Csak amikor nem adok neki, akkor meg eszembe jut, h mind 1 fillérig leadja a lóvéját, bár az is igaz, hogy nem énmiattam van ennyi fizetnivaló. Az exet meg hagyjuk, mert az már rég volt. Nem is tűrtem sokáig a hülyeségeit.

2010. jún. 7. 14:34
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon komolyan változtatnod kell,mert ez így nagyon nem normális. Mi az,hogy ágyba kell neki vinnia vacsorát? Áljon fel és menjen oda. igenis mond meg,hogy ez így nem család. Nálunk soha nem volt olyan,h valaki egyedül eszik. Szépen megterítettünk és leültünk együtt. A férjemmel is így csináljuk,ha bent is eszünka tv előtt akkko si együtt és van mikor ő főz van mikor én. Az a baj,hoyg a legtöbb pasit sajnos mi nők rontjuk el. Az természetes,hoy ha valakit szeretsz kényezteted,de sokan elvetik a súlykot. A baráti társaságban nem egy pasit láttam,aki tök normális volt egy lány mellett,aztán egy másik mellett aki minden kivánságát leste egy zsarnok. Nem tudom,hogy szertede-e még a férjed,de ténylegh beszélgess vele. Ha akarta a babát igenis legyen neki is feladata és programotok,mondjuk elmenni kirándulni.
2010. jún. 7. 15:13
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok (nem tudom, kaptál-e pasitól választ már), de üzenem a párodnak, hogy nem, nem normális amit csinál. Az én férjem FELELŐSSÉGGEL TARTOZIK A LÁNYA IRÁNT ÉS EZT TUDJA IS!!!!!!!!! Nem kell Neki mondani, nyaggatni, hogy csináljon valamit, rendszeresen pelenkát cserél, etet, elviszi sétálni, ha én épp főzök vagy takarítok hétvégén, este mostanában átvette tőlem az altatás "jogát", fürdetésnél is mindig ketten közreműködünk már születésétől fogva. Szóval mondd el neki, hogy magába kellene egy kicsit nézni..... Sajnos úgy látom, Neked 2 gyereked van.... ágyba kéri a kaját pfff. undorító! Nem tudom, lehet, hogy Te rontottad el vagy ha mindig ilyen volt, akkor anyukája, de rendesen. Sajnos amíg nem tudatosul benne, hogy ez nem normális hozzáállás, addig nem tudsz mit tenni. Tudom, hogy az annyira segítő férj, mint az enyém, ritka, de azért kicsit megerőltethetné magát. Én a helyedben szerveznék valami programot és otthagynám rá a gyereket és a háztartást.
2010. jún. 7. 15:20
 18/31 anonim ***** válasza:
80%
14.23 Szerinted egy embernek csak egy komoly párkapcsolata van az életében???? Ugye hogy nem. Akkor mi a probléma azzal, hogy volt egy exe a kérdezőnek? Neked nem volt? Neked csakis a mostani van (ha van)?
2010. jún. 7. 15:25
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

Te miről beszélsz utolsó? Nem az a baj hogy volt exe! Amúgy igen, van akinek csak komoly kapcsolata van. Pl én, sosem volt komolytalan kapcsolatom mert nincs rá szükségem.

Én arról beszéltem hogy lehet vele van a baj ha kifog két problémást embert egymást után. Amúgy az exe sem volt komolytalan mert 5 évról besezélt.

2010. jún. 7. 15:35
 20/31 anonim ***** válasza:
67%
Én arról beszéltem, hogy egy embernek több komoly kapcsolata van az életben, amit akkor holtomiglan képzel el.... De valami mindig van, ami miatt mégsem úgy alakul. A te verziód szerint a kérdező rosszul választ, mivel már kétszer kifogott olyan ember, aki verte illetve nem segít neki. De ez millió más emberrel is előfordul, nem pont ez a két probléma, hanem ezer más, ami miatt mondhatjuk: rosszul választott..... Ha nem érted, sajnállak.....
2010. jún. 7. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!