Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Elválnátok?
Ezt csakis neked kell tudni, a te életed, te ismered, te élsz vele, te szültél neki két gyereket.
A leírtak alapján én tuti nem lennék vele,nem tudnék egy ilyen gondolkodású emberrel együtt lenni. Nekem fontos,hogy ugyanúgy dolgozzak és ne rám maradjon az összes házimunka meg az egész gyereknevelés, hanem osszuk fel egymás között.
Nem kéne olyan férj, aki nem képes a saját gyerekével foglalkozni, játszani, mert hogy ő nem bébiszitter. Le lehet szarni a gyereket, de akkor nem kell csodálkozni,hogy ahogy nő a gyerek ő is le fogja szarni apukát, nem fog neki elmondani semmi bizalmasat és nem fog igazán apaként tekinteni rá.
Nem is értem minek annak gyerek, akinek fárasztó kicsit foglalkozni a gyerekkel. Mit gondolt ki neveli fel? Ez nem csak az anya dolga.
Szóval ja, én elhagynám, de én alapból nem szültem volna gyereket ilyennek.
Ha már te is megbántad az eleget elárul. Meg hogy beszélni sem lehet vele is elég gáz
Az a gáz, hogy te egy ilyen idiótának MÉG EGY gyereket pottyantottál!
Eszedet hol hagytad?!
"A férjem régimódi gondolkodású, miszerint a nő legyen otthon a gyerekekkel, a férfinak a dolga megteremteni a pénzt. Ennek ellenére én természetesen dolgoztam"
Lehet agyatlanul szidni a férjet de az az igazság, hogy pontosan tudtad, hogy kihez mentél hozzá, hiszen nem árult zsákba macskát az elején sem!
Ó korrekten elmondta a nézeteit, most mégis te reklamálsz, holott nem ő változott meg!!!
Hallóóóóóóóóóóó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!