Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Elválnátok?

Figyelt kérdés
A férjem régimódi gondolkodású, miszerint a nő legyen otthon a gyerekekkel, a férfinak a dolga megteremteni a pénzt. Ennek ellenére én természetesen dolgoztam, persze megállás nélkül azt hallgattam hogy "majd ha megkeresed amit én.." 1 hónapja született meg a második gyermekük. A nagy fiunk 6 éves. Mostanában vannak rosszabb napjai, sokat küzdünk vele, szófogadatlan. De ez nem most kezdődött.. Viszont a férjem hozzá állását elfogadhatatlannak tartom. Beszélni nem lehet vele, nem érti meg mi a probléma. Ma volt a második alkalom amikor a fiunk füle hallatára azt mondta hogy elköltözik, elválik MIATTA! Jó apának tartom, de vannak pillanatok amikor őszintén sajnálom hogy gyereket szültem neki. Ha egész napos játszásra van "ítélve" azt mondja hogy ő nem óvónő vagy bébiszitter... Szerintem ez rohadt gáz. De amikor erről beszélünk csak vita van belőle. Én nem akarom hogy a gyerekeim lelki nyomorékok legyenek miatta. Világossá vált számomra hogy megváltozni nem fog.
2018. febr. 7. 22:22
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
64%
Nőként írtam, amit írtam. Dolgozni dolgozhat, ha olyan kapcsolatban van. És akkor a házimunkát is megosztják. Valóban nem vettem számításba, hogy Magyarországon milyen kevés a fizetés, én külföldön élek a barátommal, nem dolgozom. Ha fogok, akkor is csak részmunkaidőben. Szeretek főzni, a házat rendezgetni. Nem mondom, hogy mindenkinek ilyennek kell lenni. Mindenki eldöntheti együtt a párjával, hogy miként lesz a dolgozás, házimunka, gyereknevelés. Általában ez már az elején kiderül, és ha nagyon ellentétesek vagytok ilyen téren, akkor nem kell közös életet kezdeni.
2018. febr. 8. 01:19
 22/30 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó, te most arra vagy büszke, hogy átmentek a határtól 20 kilométernyire?:D Elárulom, csak annyi különbséget fogsz tapasztalni, hogy ott az osztrák még beléd is törli a talpát.
2018. febr. 8. 01:21
 23/30 anonim ***** válasza:
23%
Bocs, 21-nek szólt.:-)
2018. febr. 8. 01:22
 24/30 anonim ***** válasza:
43%
Már értem miért van ennyi szingli,senkinek nem hiányzik h egyenrangu társ helyett használati cikk legyen vki melett és örüljön h takarirhat főzhet rá.
2018. febr. 8. 01:36
 25/30 buszter válasza:
26%
Szerintem menjetek el egy pszichológushoz. Mi voltunk. Segitett!
2018. febr. 8. 06:19
 26/30 anonim ***** válasza:
86%
Megdöbbentem néhány válaszon. "6éves gyerek már foglalja el magát.." igen a tiednek már 2éves korában nyomj a kezébe egy okostelót mert mindegy mit csinál CSAK TÉGED HAGYJON BÉKÉN. F@$zért kell gyerek nélkül nevelési tanácsokat meg észt osztogatni?
2018. febr. 8. 08:01
 27/30 anonim ***** válasza:
52%

Ezt csakis neked kell tudni, a te életed, te ismered, te élsz vele, te szültél neki két gyereket.

A leírtak alapján én tuti nem lennék vele,nem tudnék egy ilyen gondolkodású emberrel együtt lenni. Nekem fontos,hogy ugyanúgy dolgozzak és ne rám maradjon az összes házimunka meg az egész gyereknevelés, hanem osszuk fel egymás között.

Nem kéne olyan férj, aki nem képes a saját gyerekével foglalkozni, játszani, mert hogy ő nem bébiszitter. Le lehet szarni a gyereket, de akkor nem kell csodálkozni,hogy ahogy nő a gyerek ő is le fogja szarni apukát, nem fog neki elmondani semmi bizalmasat és nem fog igazán apaként tekinteni rá.

Nem is értem minek annak gyerek, akinek fárasztó kicsit foglalkozni a gyerekkel. Mit gondolt ki neveli fel? Ez nem csak az anya dolga.

Szóval ja, én elhagynám, de én alapból nem szültem volna gyereket ilyennek.

Ha már te is megbántad az eleget elárul. Meg hogy beszélni sem lehet vele is elég gáz

2018. febr. 8. 10:09
 28/30 anonim ***** válasza:
54%

Az a gáz, hogy te egy ilyen idiótának MÉG EGY gyereket pottyantottál!

Eszedet hol hagytad?!

2018. febr. 8. 11:37
 29/30 anonim ***** válasza:
68%
Írjátok itt neki többen, hogy "akkor miért mentél dolgozni". Talán mert egyenjogúság van? Ráadásul a kedves férje még azt is a fejéhez vágta, hogy "ha majd annyit keresel, amennyit én". És ha még nem is dolgozott volna, mit vágott volna a fejéhez? Kérdező, én elválnék. A fiaid ebben nőnek fel, és tényleg lesz két újabb hímsoviniszta felfogású férfi, ami nagyon nem hiányzik a sok mellé.
2018. febr. 8. 12:26
 30/30 anonim ***** válasza:
50%

"A férjem régimódi gondolkodású, miszerint a nő legyen otthon a gyerekekkel, a férfinak a dolga megteremteni a pénzt. Ennek ellenére én természetesen dolgoztam"

Lehet agyatlanul szidni a férjet de az az igazság, hogy pontosan tudtad, hogy kihez mentél hozzá, hiszen nem árult zsákba macskát az elején sem!

Ó korrekten elmondta a nézeteit, most mégis te reklamálsz, holott nem ő változott meg!!!

Hallóóóóóóóóóóó!

2018. febr. 8. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!