Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Egyéb okokból szakítottam vele már.
A gyerekkel kapcsolatban az volt, hogy próbáltam magamhoz édesgetni és jó hatással lenni rá, de az anyuka felhívta az exemet és üvöltözött, hogy ne bolondítsam a gyerekét és tartsam magam távol tőle, miközben ő gyereknevelés helyett tekergett.
A facebookot telesz.arta a szelfijeivel, egyetlen közös képe sincs a gyerekével, mintha szegény nem is létezne, munka után lelép otthonról, ha épp nem az új barátjával csavarog, akkor barátnőkkel kávézik. Közöm hozzá nincs, de nem csodálkozom azon, hogy ilyen volt az a gyerek.
Szívesen foglalkoztam volna vele, de ugye a hisztérika ezt megtiltotta. Valójában az van, hogy féltem a gyereket, félek, hogy így mi lesz belőle.
A kérdésben említett dolgokon lehetett volna változtatni, de esélyem sem volt.
Az exemnek mondtam, hogy az anyuka nem neveli és nem tanítja, de ő is azt mondta: "Te ne szólj bele."
Végülis már mindegy az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!