A férjem régimódi gondolkodású, miszerint a nő legyen otthon a gyerekekkel, a férfinak a dolga megteremteni a pénzt. Ennek ellenére én természetesen dolgoztam, persze megállás nélkül azt hallgattam hogy "majd ha megkeresed amit én.." 1 hónapja született meg a második gyermekük. A nagy fiunk 6 éves. Mostanában vannak rosszabb napjai, sokat küzdünk vele, szófogadatlan. De ez nem most kezdődött.. Viszont a férjem hozzá állását elfogadhatatlannak tartom. Beszélni nem lehet vele, nem érti meg mi a probléma. Ma volt a második alkalom amikor a fiunk füle hallatára azt mondta hogy elköltözik, elválik MIATTA! Jó apának tartom, de vannak pillanatok amikor őszintén sajnálom hogy gyereket szültem neki. Ha egész napos játszásra van "ítélve" azt mondja hogy ő nem óvónő vagy bébiszitter... Szerintem ez rohadt gáz. De amikor erről beszélünk csak vita van belőle. Én nem akarom hogy a gyerekeim lelki nyomorékok legyenek miatta. Világossá vált számomra hogy megváltozni nem fog.
Azt kerdezd meg magadtól, hogy így akarod leélni a maradék eleted?
2018. febr. 7. 22:53
12/30 anonim válasza:
Most komolyan erre mit lehet mondani? Tudtad hogy milyen? Tudtad. Mégis hozzámentél, mégis szültél neki, kétszer is. Nem tudom mit tennék, mert eleve nem keverném magam ilyen helyzetbe.
Ott van az egy hónapos gyereked. Így nagy öröm lesz válni...
2018. febr. 7. 23:15
13/30 anonim válasza:
A nagyfiú vélhetően féltékeny a kistesóra, ezért próbálja felhívni magára a figyelmet, ha másképp nem megy, rosszalkodással. Te meg kialvatlan vagy és csurig hormonokkal, így aztán mindenen felkapod a vizet, olyasmin is, amit normál körülmények között elengedtél a füled mellett. Hülyeség, amit a férjed mondott, de dühében mond ennél cifrábbakat is néha egy szülő, ettől még nem lesz a gyereked lelki nyomorék. Azt pedig, hogy a férjed milyen, tudtad már akkor is, amikor az első gyereket megszülted...Egyhónapos gyerekkel ne akarj válni, a nagyfiúnak keressetek valami programot, sportot vagy akármit, ahova el lehet hordani, leköti és sikerélménye lesz. Egyebekben meg ott vagy te is, nem értem, miért van apuka egésznapos játszásra ítélve.
2018. febr. 7. 23:25
14/30 anonim válasza:
Te se vagy komplett,hogy akár egy gyereket is szültél egy ilyen hímsoviniszta phaszparasztnak,nem,hogy kettőt,már ne haragudj!
Ha viszont nem válsz el,nagy eséllyel két kis hímsovinisztát fogsz majd kinevelni,akik az összes nőt szánalmas mártírnak tartják.
Meg eleve minek mentél hozzá olyan emberhez,akivel egyáltalán nem egyezik a világképetek?
2018. febr. 7. 23:29
15/30 anonim válasza:
Elvileg az elején megmondta, hogy milyen felosztásban képzeli el a jövőtöket. Ő dolgozik, te a gyerekekkel vagy. Magyarán nem tudna hosszútávon foglalkozni velük. Ő ilyen. Nem feltétlenül rossz ember ettől, csak ilyen. Te meg olyan vagy aki azt képzeli, hogy meg dog változni érted meg a gyetekekért...stb. De nem fog....mert ő ilyen
Nem megy neki. Lehet azt mondani, hogy rossz apa....de.szerintem attól, hogy ilyen még szeretheti nagyon a gyerekeit csak ő ennyire képes. Nem megy neki több ha megfeszül sem. Az, hogy elválsz e a te döntésed. Idegenek nem tudják helyetted meghozni. Szerintem azt kellene végiggondolnod el tudod e fogadni, hogy ilyen a férjed. Olyan aki nem bírja a gyerekhisztit meg nem szeret velük " babázni" órákon át. És át tudod e vállalni tőle ezt a.feladatot jóérzéssel. Ha igen akkor maradj vele. Ha viszont folyamatosan meg akarod változtatni akkor örök veszekedés lesz a kapcsolatotok. Ami valószínű ahogy telik az idő nem fogja építeni az egymás iránt érzett szeretetet vagy tiszteletet. Ha neked így jó akkor nincs kérdés. Ha nem jó akkor gomdold vegig hogy tudod kivitelezni az életed a férjes nélkül a 2gyerekkel. Ha működőképesnek látod....akkor hajrá. Egyébként.elárulom olyan szülő nem létezik aki legalább egyszer ne mondott volna olyat a gyerekének dühében amit nem kellett volna.
2018. febr. 7. 23:32
16/30 anonim válasza:
nem értem, miért van apuka egésznapos játszásra ítélve. Ja hát igen neki csak a spermát kell adni a többi a nő dolga.. Ilyenekkel nem áll össze értelmes független nő.
2018. febr. 7. 23:33
17/30 anonim válasza:
14.nagyon lepontoztátok pedig igaza van!
2018. febr. 7. 23:53
18/30 anonim válasza:
Mondjul nem értem egy családcéletéből vett pár szösszenet alapján miért kell elítélni ilyen színten akár az anyukát akár az apukát. Kicsit le kéne nyugodni. Most úgyis otthon vagy a babával....férjed is így szerette volna. Foglalkozz a.gyerekekkel meg magaddal most ha van időd rá. Ez egy fárasztó új helyzet mindenkinek...ne most akard megváltani a.világot. A nagyobbik gyereket meg sportoltasd hogy ne legyen ideje meg.ereje rosszalkodni vagy próbáld bevonni a kisbaba köriüli teendőkbe.így nem érzi kirekesztve magát.
2018. febr. 8. 00:00
19/30 anonim válasza:
Akkor miért dolgoztál? Ha otthon vagy, csinálod a házimunkát, finomakat főzöl, játszol a gyerekekkel az éppen olyan fárasztó tud lenni, mint a rendes munka, csak fizetésként nem pénzt, hanem egy boldog családot kapsz. Szabadidődben pedig még mindig ki tudsz mozdulni akár a gyerekekkel, vagy ha a nagyobb járt volna valami foglalkozásra, akkor a barátaiddal. Vagy akár át is hívhatsz ismerősöket ebédelni, mondjuk a fiad legjobb barátját és az anyukáját, és amíg ők játszanak, addig ti tudtok kávézni és beszélgetni. Egyenlőség ide vagy oda, ez azért nem egy szörnyű és elfogadhatatlan életkép. A férjed is boldogabb lenne, ha munka után egy tiszta házba, boldog családtagokhoz érhetne haza a kedvenc kajája illatára. És ezzel te nem egy szolga lennél, ő nem lenne felsőbbrendű. Csak másféleképpen vennéd ki a részed a kapcsolatotokból. Attólmég ugyanúgy lehettek társak és szerethetitek egymást. Ő érted dolgozik, hogy mindened meg legyen, és jól esik neki, ha eltarthat és gondoskodhat rólad anyagilag. Ebben nem kell a vetélytársának lenni. Te is dolgozhatsz érte otthon, hogy boldoggá tedd őt, ahogy ő is próbál téged.
2018. febr. 8. 00:51
20/30 anonim válasza:
Akkor miért dolgoztál? Szerinted elég Apuci fizetése két gyerekre meg egy feleségre. Két fizubol se jönnek ki családok. Ja a nő az ne is dolgozzon ,örüljön h babázhat főzhet kecot pucolhat,és hálábol egy fizubol kb a párizsis zsömle meg turkolos holmira futja.. Ti gondolkoztok is v csak szimplán a nőket tartjátok ennyire? Miért is dolgozik a nő. Tiltani kéne a nőknek a munkát a jogsit a szavazást a gondolkodást,hiszen csak lukak... Mint a középkorban,lassan vissza is megyünk.. Itt szekér lesz Auusztriában meg elektromos autó :D ,áldjuk az eszunket a férjemmel h tavasszal elhuzunk innen végleg családosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!