Mit csináljak, anyám folyton Facebookozik?!
Anyuka vagyok, mégis azt mondom:
Te is csináld azt, amit ő. ;)
Routeren tiltsd le a facebookot és dugd el a telóját.
2 hét alatt leszokik.
Első vagyok.Semmi jogod beleszólni, apádnak inkább.Foglalkozz magaddal.16 évesen nincs jobb dolgod?Nincsenek barátaid?Nem kell tanulnod?Rendbe tenni a szobád?
Aki meg azt irta, hogy minek szül aki mer netezni:egy vicc vagy!
Mennyire sz*r, hogy már egy anyáról van szó a kérdésben...
Ne értsetek félre, nem azzal van baj, hogy facebookozik (bár én rosszul vagyok tőle személy szerint, csak az egyetem miatt csinálok majd nyáron), de hogy semmi házimunkát nem akar csinálni, az már nonszensz. Mindenkinek kell a kikapcsolódás, nem erről van szó, nyugodtan fent lehet utána fb-on, de előbb a kötelességeket kellene elvégeznie. Kérdező, ne csinálj meg neki semmit, bármit is kér. Ha éhes, főz magának. Csak a te szobád takarítsd, ne hagyd, hogy megváltozzanak a szerepek. Kell lazulni (mindegy, hogyan), de azért ez már túlzás. Ne szólj hozzá többet, ha látod, hogy telefonozik. Egyszer úgyis felkel, ha valami nyűgje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!