Az anyám folyton azt akarja, hogy mindenből kitűnő legyek, de nekem ez sehogy sem megy, mit tegyek?
Jó kis kamu. Majdnem elhittem.
Olyan nincs, hogy minden nap minimum 3 tantárgyból írtok általánosban. De ha mégis, akkor ne menj egyetemre, mert hamar ki fogsz bukni, hamár ez sem megy.
Szegénykém :( Nem tudsz mit tenni,szerintem.
Barátnőm is,ha kap már egy 4est,már akkor 1 hétig eltiltják géptől. Én ha kapok,anyum azt mondja,h majd kijavítom vagy valami.
Kedves kérdező!
Egy cipőben járunk! ;( Ráadásul nem elég, hogy minden szart (amit soha a büdös életbe nem fogunk használni) meg kell tanulni és még a tanár seggét is kinyalni. Nekünk pl egy héten 3-szor van 7 óránk, ami nekem azt jelenti, hogy buszozással együtt 4-kor érek haza ÉS még ez után jön a tanulás. Persze nálunk van ilyen szar program minden évben, hogy meg kell terveznünk xy vállalkozást + idén még költségvetéstan órára is be kell járnunk. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a programoknak külön órát tartanak fent és ez persze 2 különböző napon van. Ergo a 6 órás napjaimon (kedd és szerda) még van plusz egy óránk. Na most ez azt jelenti, hogy az 5 napból 5 napon 7 óránk van. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk a busz bármikor lerobbanhat és várhatunk a következőre amire 100%, hogy nem férünk fel, ezért mehetünk a még későbbivel, ami az én esetemben azt jelenti, hogy 18 órára otthon is vagyok ;) Tök szuper ez az iskola és még pénzt sem kapunk érte :) Menjünk lakni Finnországba, ott legalább megbecsülik a diákokat, akik a következő orvosok, informatikusok stb. lesznek és ellátják az öregeket, betegeket :P
Mekkora problémák! Gimnázium keményebb, főleg érettségi előtt, amikor pluszban a tételeket is ki kell dolgozni és betanulni! Mindent meg tudtam tanulni, úgy, hogy emelt számtechet és emelt angolt tanultam pluszban. Előrehozottan érettségiztem angolból!
DE NEM VOLT INTERNETEM! NEM GÉPEZTEM! A GÉPEN AZ OFFICE PROGRAMOK KEZELÉSÉT TANULTAM! HELYETTE ÚSZTAM ÉS FUTOTTAM!
HA NEM "GÉPEZNÉL" MEG TUDNÁD TANULNA. AMIKOR FELNŐSZ BÁNNI FOGOD HOGY GÉPEZÉS HELYETT NEM TANULTÁL. AZ MEGVAN MENNYIT ZABÁL A GÉP? TE FIZETED AZ ÁRAMOT? NEM TUDOM, HOL ÉL A Z GENERÁCIÓ. VAGY MIT KÉPZEL!
AMIKOR KÉPZETTSÉG NÉLKÜL 3 MŰSZAKBAN FOGSZ ROBOTOLNI EGY GYÁRBAN!
DURVA VOLTAM, DE TÉRJ ÉSZHEZ!
32 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!