Szerintetek igazságtalan?
Figyelt kérdés
A TESÓM ELMEHETETETT A MAMÁMHOZ VASÁRNAP ISKOLA KOR OTT ALUDNI ÚGY HOGY SEMMIT NEM SEGITETT ÉN MEGNEM PEDIG SOKAT SEGITTETEM ÉS 13,5 ÉVES VOK ÍRJATOK VÉLEMÉNYT JA ÉS UTÁLOM AZ ANYÁMAT!!!!2010. jún. 6. 19:24
4/16 anonim válasza:
Ennél sokkal nagyon
igazságtalanságok is fognak érni az életben
8/16 anonim válasza:
Az élet igazságtalan,szokj hozzá!
9/16 anonim válasza:
Igazságtalannak érzed, lehet igazad is van, de azért ne útáld az anyádat. Feldúlt vagy, megbántottak, valahol érthető ha kiakadtál, de higgadj le. Nem írtad a tesód korát, abban biztos vagyok, hogy nem direkt kiszúrásból nem mehettél a mamádhoz. (sírd ki magad, jobb lesz)
10/16 anonim válasza:
13,5 évesen pedig már igazi felnőtt vagy, oda mehetsz, ahova akarsz. Ugyanmár. Az élet ennél sokkal igazságtalanabb is lesz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!