Mit gondoltok az olyan asszonyokról akik egesz nap otthon vannak és kisütős bolti fasírtot adnak a férjüknek meg a gyereknek?
Egesz nap otthon vannak, és egy kisutos fasirtnal tobbet nem birnak csinalni?
Nagyon sok ilyen van!!!
Semmit nem gondolok, nem érdekel.
Szerintem nem kéne ennyit foglalkozni mások életével, biztos a sajátodban is van mit rendbe tenni.
Én legfeljebb azokat az anyákat/apákat ítélem el,akik nem adnak enni a gyereknek, nincs otthon semmi kaja szó szerint és a gyerek kb a suli menzán kívül nem eszik főtt kaját. Az ilyen tényleg gáz, bár ki tudja ott is mi van a háttérbe.
Ha főz anyuka, ételt rak a család elé,akkor miért kéne elítélni?
Mert kihasználja,hogy a 21. században vagyunk és nem kell minden fogást házilag megcsinálni? Én tökre örülök, hogy van sok készétel, amit tényleg csak melegíteni kell és fogyasztható.
Nem ezt esszük mindig, de néha nagyon jól jön, hogy csak bedobom a mirelit husit a sütőbe, szórok mellé egy kis előre felvágott, mirelit krumplit és kész. 5 perc munkával finomat eszünk.
Ha van időm,kedvem szórakozni vele, akkor csinálok házilag valamilyen husit, magam vágom hozzá a krumplit stb. De ha az egyszerűbb megoldást választom néha,akkor mi van?
Azt,hogy egészségtelen is kár felhozni, a hentestől vett darálthús is lehet egészségtelen, a fene tudja, hogy milyen hormonokkal és szerekkel tömték az állatot.És hogy mi mindent darálnak bele a húsba.
Amennyiben a fêrj nem bolti fasirtot akar enni, akkor készítse el magának. Neki is vannak kezei, A FŐZÉSHEZ NINCS SZÜKSÉG NŐI NEMI SZERVRE!!!!!
Mit gondolok róluk? Semmit.
Én is meg a feleségem is utálunk főzni. Nem ítélek el ezért egy nőt sem!!!!
"Hogy a hosszu orakig tarto sutes helyett intezem: a szamlakat, javitasokat, otthonrol is bedolgozok, takaritok, mosok, teregetek, bevasarolok stb. Azaz van sok-sok egyeb. "
-ös. más ezt munka mellett is megteszi. este... amikor hazaesik a melóból... és nem te mosol, hanem a gép. teregetéssel együtt kb 10 perc
29/N
Én jobban elítélem azokat, akik mindig a másik életében vájkálnak és rosszindulatúan kibeszélik öket.
Undorító szokás...
Semmit. Amíg nem én tartom el, és élek vele, addig édes mindegy, hogy mivel eteti a családját.
Kövesd a példámat, és akkor eggyel kevesebb problémád lesz.
Egyrészt, attól hogy otthon van valaki nem jelenti azt, hogy onnantól csak rabszolga módjára élhet és minden percét a család kiszolgálására kell fordítani.
Másrészt mindenki úgy csinál, mintha ördögtől való lenne félkész és kész kaját venni. Holott a jobb minőségűek pont ugyanolyanok mint amit otthon készít az ember.
Harmadrészt nem érdekel ilyen szinten mások élete, van sajátom.
Ma ez volt az ebéd itthon :)
Krumplipürével amit a hétévesem pucolt és vágott fel, illetve savanyusággal, amit nyáron raktam el.
Egész nap fát metszettem, az ágakat aprítottam. Most pihenek egyet aztán sötétedésig nyomom.
Lehet utánam csinálni, aztán utána megszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!