Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan asszony...

Mit gondoltok az olyan asszonyokról akik egesz nap otthon vannak és kisütős bolti fasírtot adnak a férjüknek meg a gyereknek?

Figyelt kérdés

Egesz nap otthon vannak, és egy kisutos fasirtnal tobbet nem birnak csinalni?

Nagyon sok ilyen van!!!

2018. jan. 26. 23:17
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
52%
Ha csak fasírtról van szó, akkor örülnék neki, csak mert utálom, mindig is utáltam azt ami itthon készül, nem szeretem na. A bolti mirelit, pipi ropogós, buzogány, stb, üzemi konyhai fasírt a tuti.
2018. jan. 26. 23:20
 2/45 anonim ***** válasza:
92%

Én azt gondolom, a család dolga elfogadni, vagy nem elfogadni az ilyen helyzetet.

Másnak meg semmi köze hozzá.

2018. jan. 26. 23:29
 3/45 anonim ***** válasza:
90%
Így ismeretlenül nem gondolok semmit, millió egy oka lehet és némelyiket még valahol meg is értem.
2018. jan. 26. 23:31
 4/45 anonim ***** válasza:
94%
Majd ha a férjnek meg a gyereknek nem tetszik valami, akkor megbeszélik a dolgot. Neked mi közöd hozzá, hogy más mit csinál?
2018. jan. 26. 23:31
 5/45 anonim ***** válasza:
85%

Velemenyem, mivel en is ilyen vagyok. Hogy a hosszu orakig tarto sutes helyett intezem: a szamlakat, javitasokat, otthonrol is bedolgozok, takaritok, mosok, teregetek, bevasarolok stb. Azaz van sok-sok egyeb.

Szoval kerdes, hogy a sok mas asszony miert is an otthon? (Pl.: munkanelkuli es munjat keres?, kisbabaval van otthon?, otthon egy egesz kertet/hazat ellat, o rohangal bankba, a gyerkeket o viszi, hozza?, nagymamat apol?) Mert minden eset egyedi. Masreszt en szemely szerint nem itelem el, ha valaki nem szeret vagy tud fozni. Vallaljon mas hazimunkabol tobbet es fozzon a ferj, ha annak erre van igenye vagy keressen annyit, hogy rendeljenek/egyenek mashol...

Szoval ha otthon tesped es semmi dolga csak a vacsorakeszites, akkor lusta. Ha van egyeb dolga es azt intezi, akkor meg nincs vele problema.

2018. jan. 26. 23:33
 6/45 anonim ***** válasza:
93%
Lehet szeretik? Ez így fel se merült? Meg honnan tudod te, hogy "sok" helyen mi van? Mindenkinél ott lesel az ablakban, hogy mit csinálnak egész nap? Foglald el magad, ne másokat zaklass.
2018. jan. 26. 23:34
 7/45 anonim ***** válasza:
15%
Azt akarják, hogy eltartsák őket, miközben lustulnak, hébe-hóba kilöknek magukból egy gyereket aztán megy tovább minden ahogy volt. Valakinek jó az ilyen nő, sok férfinél annyi az elvárás, hogy "hagyja magát kefélni". Hogy mit gondolok róluk? Semmit. Engem nem érdekel, hogy ki milyen nőt hogy tart el.
2018. jan. 26. 23:39
 8/45 anonim ***** válasza:
94%
Kit érdekel. Az ő dolga meg az ő élete. Én a sajátommal foglalkozom.
2018. jan. 26. 23:41
 9/45 anonim ***** válasza:
90%
Azt hogy van jobb dolga mint sütni-főzni fél napig, vagy házicselédet játszani.
2018. jan. 26. 23:57
 10/45 anonim ***** válasza:
93%

Pont leszarom, az ő dolguk. Én meg szeretek más, értelmes dolgokkal foglalkozni, nem azon agyalni, miként ítélhetném meg a többi embert.

Javaslom neked is. Boldogabb ember leszel.

2018. jan. 27. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!