Mit gondoltok az olyan asszonyokról akik egesz nap otthon vannak és kisütős bolti fasírtot adnak a férjüknek meg a gyereknek?
Egesz nap otthon vannak, és egy kisutos fasirtnal tobbet nem birnak csinalni?
Nagyon sok ilyen van!!!
Én azt gondolom, a család dolga elfogadni, vagy nem elfogadni az ilyen helyzetet.
Másnak meg semmi köze hozzá.
Velemenyem, mivel en is ilyen vagyok. Hogy a hosszu orakig tarto sutes helyett intezem: a szamlakat, javitasokat, otthonrol is bedolgozok, takaritok, mosok, teregetek, bevasarolok stb. Azaz van sok-sok egyeb.
Szoval kerdes, hogy a sok mas asszony miert is an otthon? (Pl.: munkanelkuli es munjat keres?, kisbabaval van otthon?, otthon egy egesz kertet/hazat ellat, o rohangal bankba, a gyerkeket o viszi, hozza?, nagymamat apol?) Mert minden eset egyedi. Masreszt en szemely szerint nem itelem el, ha valaki nem szeret vagy tud fozni. Vallaljon mas hazimunkabol tobbet es fozzon a ferj, ha annak erre van igenye vagy keressen annyit, hogy rendeljenek/egyenek mashol...
Szoval ha otthon tesped es semmi dolga csak a vacsorakeszites, akkor lusta. Ha van egyeb dolga es azt intezi, akkor meg nincs vele problema.
Pont leszarom, az ő dolguk. Én meg szeretek más, értelmes dolgokkal foglalkozni, nem azon agyalni, miként ítélhetném meg a többi embert.
Javaslom neked is. Boldogabb ember leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!