Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan asszony...

Mit gondoltok az olyan asszonyokról akik egesz nap otthon vannak és kisütős bolti fasírtot adnak a férjüknek meg a gyereknek?

Figyelt kérdés

Egesz nap otthon vannak, és egy kisutos fasirtnal tobbet nem birnak csinalni?

Nagyon sok ilyen van!!!

2018. jan. 26. 23:17
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
91%
Oké, én elfogadom hogy a konyhában a helyem, ha te elfogadod hogy a te dolgod hogy jól eltarts engem és a gyerekeket, anélkül hogy én egy fillérrel is hozzájárulnék a háztartáshoz. Ja, és a pénzt természetesen én osztom majd be, hiszen én tudom miből mennyire van szükség a háznál. Na kellek a konyhádba?
2018. jan. 27. 00:11
 12/45 anonim ***** válasza:
92%
Egy, utálom a fasirt minden formáját. Kettő, nem érdekel mások konyhamüvészete háztartása, élete, mert van sajátom. Nálunk pl mindeki kiveszi a részét a házimunkából,mert Attól h feleség és Anya vagyok, nem vagyok házicseléd. Mindenki a saját konyhájában söpörjön,tuti lenne mit. :D
2018. jan. 27. 00:24
 13/45 anonim ***** válasza:
95%

"Lehet, hogy sok neofeminista emanci-puncinak nem tetszik, de én továbbra is támogatom azt az álláspontot, hogy a nőnek a konyhában a helye."

Mondja ezt gondolom egy lusta here. :D

Csak a keserűség csöpög a hozzászólásból mert a nők elkerülik az ilyen konyhában a helye a nőnek tipust emelett kb cseléd es segédeszköz a nő,a buták akadnak rá csak,értelmes nő nem,ezért kell itt feminunizni..

2018. jan. 27. 00:27
 14/45 anonim ***** válasza:
96%

"Nem kellesz, lefogadom hogy ronda vagy és öreg is. Na meg azt ki is kell érdemelni, hogy valakit eltartsak, nem úgy megy, hogy "én nő vagyok, tarts el". "

Azt is ki kell ám érdemelni hogy kiszolgáljanak. Az kevés hogy pö.csösnek születtél. Nem jogosít fel arra hogy csicskának nézd a nőket.

2018. jan. 27. 00:28
 15/45 anonim ***** válasza:
24%
Nekem anyósom ilyen, világ életében otthon volt a gyerekekkel, majd a gyerekek elköltözése után is, mondhatni semmi dolga nem volt a főzésen és a bevásárláson kívül, mégsem tanult meg sosem normálisan főzni, és nem is vitte túlzásba, mindig ugyanazok a könnyen elkészíthető, rossz ízű kaják voltak (nem csak az én ízlésem más, a saját gyerekei is ezt mondják). Úgyhogy legalább főzni megtanult volna. Viszont pont ma volt eszemben, hogy mennyi idő elmegy az emberek életéből a főzésre, egész délelőttöket ott lehet állni a tűzhely mellett hétvégente, ami 1-2 nap alatt el is fogy.
2018. jan. 27. 00:33
 16/45 anonim ***** válasza:
73%
Minden nap főzök a férjemnek és a kisfiamnak! A férjem nem hajlandó a csirkemell meg a pulykamell kivételével más húst megenni, külön nem főzök, de én nagyon unom ezeket az ételeket. Szívesen sütök magamnak sajtos korongot, zizut, panírozott sajtot. Sokkal jobban esik, mint az általam rántott csirkemell.
2018. jan. 27. 00:58
 17/45 anonim ***** válasza:
73%
Nem ötvenes villanszerelőm van,de h neked csak képzeletben van égig repitő műszered az biztos,lehet a zárt osztályon is netezni? :D
2018. jan. 27. 01:38
 18/45 anonim ***** válasza:
39%
néha jó :)
2018. jan. 27. 03:24
 19/45 anonim ***** válasza:
14%

Előbb ennék meg egy deszkát szögekkel, mint egy olyan fasírtot.

Csinálok akkor én, én is szoktam kotyvalni.

Kelkáposzta, tökfőzelék jó kis házi fasírttal. :)

43/f

2018. jan. 27. 04:55
 20/45 anonim ***** válasza:
30%
Szánom őket. Egyenrangú félként egyrészt nem otthon ülök (max. home office-ban vagyok, de az üresfejű otthonücsörgés és facebookolás soha nem elégített ki), másrészt nem szolgálok ki másokat (beleértve a nagyobbacska gyerekeimet is), harmadrészt nem adok bő zsírban sült készételt a szeretteimnek.
2018. jan. 27. 05:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!