Nincs ilyen. A fürdőszoba, és Wc olyan helyiség ahol mindenkinek megvan a maga privat szférája. Akármi dolgom is lenne a fürdőszobában vagy megcsinálom amíg még senki nem fürdik, vagy megvárom míg befejezik a fürdést.
Ritka esetekben csak akkor nyitunk be a másikra ha ő kéri, vagy kér valamit ( kint hagytam a törülközőt, hozd be légyszíííí)
2017. dec. 14. 18:30
2/8 anonim válasza:
Soha nincs bejárkálás ha a másik bent van. Az egy privát hely, meg is őrülnék ha ennyi nyugalmam se lehetne, ott is rámnyitogatnának. Egyébként is csukni szoktuk.
2017. dec. 14. 18:36
3/8 anonim válasza:
Szüleim rendszeresen megtették, rühelltem. Mióta elköltöztem, azóta ilyen nincs. Párommal nem járkálunk be a másikhoz, max ha nagyon muszáj. De akkor is előtte kopogunk és megkérdezzük, hogy bemehet-e a másik
2017. dec. 14. 18:39
4/8 anonim válasza:
Annyira habos vízben fürdök, hogy úgysem látnak semmit. Az zavar, ha megengedem a vizet és valaki rögtön bevonul sz@rni. Sajnos a wc-fürdő egyben van. Jöhetnek, amíg nem csinál senki bűzt -.-
2017. dec. 14. 18:52
5/8 anonim válasza:
Én kiharcoltam magamnak,hogy ne jöjjenek be,mikor bent vagyok,mert szégyenlős vagyok.Tiszteletben is tartják.
én se járkálok be
Viszont anyukám,apukám,testvérem...
őket rohadtul nem érdekli,hogy valaki rajta kívül ott van.
szoval ja.
14/l
2017. dec. 14. 18:55
6/8 anonim válasza:
Férjemmel sose járkálunk be egymáshoz, együtt fürödni se szoktunk soha. Amíg meg nem született a gyerekem, el se tudtam volna képzelni, hogy bárki más is bejöjjön, amikor a fürdőben vagyok. A gyerekkel persze már más a helyzet, 3 éves, még nem lehet egyedül hagyni fürdés közben. Ha vécézik, akkor is ott kell lennem segíteni. Egy időben ő is bejárkált hozzám, amikor vécéztem, de hála égnek erről már leszokott, nekem valamiért ez borzasztó kínos volt, pedig a saját gyerekem :) Ha fürdök, akkor nem jön be, de azt is elég kínosnak érezném szerintem. Gondolom, ez egy darabig még így lesz, csak akkor fog megváltozni, ha kamaszodni kezd.
2017. dec. 14. 19:36
7/8 anonim válasza:
Férjemmel bemegyünk egymáshoz, de csak kopogás és engedély után. A lányainkhoz is csak kopogás után, de a nagyobbiknál már inkább megvárom, míg elkészül (12,5 éves).
2017. dec. 14. 19:51
8/8 anonim válasza:
Nem vagyok szégyenlős, de a fürdőt zárom.
Volt már, hogy fürdés alatt jött meg és mire elmásztam a wcig összevéreztem mindent.
Nyilván a kedvesemet nem zavarja, mert mikor átáztam is segített rendbe hozni magamat, az ágyat, de engem zavar, ha ármnyitnak közben.
De sokszor fürdünk együtt (is), meg napközben meztelenül mászkálunk éredés után, meztelenül alszunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!