A nők az "elérhetetlen" pasikra buknak?
egy ffi ismerősöm mondta egyszer:a nőknek mindig a szemét kell...
és tényleg igaza van:-(
10:14
így van, és minél jobban megakadályozza, a nőnek annál jobban kell
na most ez lehet tudatos is de lehet tudattalan is simán, de a végeredmény ugyanaz
aztán ha mégis megszerzi nagy nehezen, akkro jön egy kiábrándultság-érzés, hogy "ja hát ez kellett nekem?", úgyhogy érdekes, de ez oda-vissza működik sztem
22/L
Ez ne igaz, én elérhetetlennek tűnök a viselkedésemmel és amikor ez kiderül minden lány ott hagy, keres másikat.
22F
én is ezt írtam, általában a nagy elérhetetlenek pont azért elérhetetlenek (vagyis annak tűnnek), mert ridegek, érzelem nélküliek stb, azaz alkalmatlanok egy intimebb, közelebbi barátságra, szerelemre, egyszerűen üresek
na amint megkapta a másik fél és erre is rá is ébredt, naná ott hagyja, egy vagon ilyen esetet ismerek, az ilyen nagyon elérhetetlen csávókák lehet h állat jól néznek ki, de nagyrészt egy éjszakás kalandra tökéketesek, többre nem megy az ember velük
jah ez olyan szintig megy, h a munkahelyen van egy nagyon klassz de meleg srác, és ne tudjátok meg hány lány van oda érte, és még izgatja is őket az h elérhetetlen ... ennek ellenére pár bepróbálkozik, hogy "hátha mégis"
hát érdekes egy jelenség ez
ma 09:55 érdektelenséget színlelni a nővel szemben (időnként azonban incselkedve vele).
ez mindig igaz?még egy 37 éves férfi is vielkedhet igy egy fiatal nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!