Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire nagy hűhó szerintetek...

Mennyire nagy hűhó szerintetek egy esküvőn ha rendőrségim kiséret vezeti a násznépet?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek ?
2018. jan. 23. 20:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
#10 és ezt komolyan lehet kérni a zsaruktól? nagyon sokba kerül?
2018. jan. 23. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Uh , eleg fennhejazo ..
2018. jan. 23. 21:23
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Kb. 10 éve nagy divat volt, ma már inkább a ciki kategória. Még esetleg 2-300 fős maguknál 60-80 autónál a sznoboknál el tudom képzelni, mert ne szakadjon meg a sor... (micsoda tragédia lenne...)

A nagy esküvők többnyire szombaton vannak, akkor sok helyen nem üzemelnek a lámpák. Én inkább egy ilyen útvonalat keresnék ilyen esetben is. Akkor sem szakad meg a sor.

2018. jan. 23. 21:28
 14/18 anonim ***** válasza:
13%

10#!

Mi van akkor, ha néhány autó lemarad?

Egyszerre ennyi autó úgy sem tud leparkolni.

Vagy nálatok időre ment a dolog?

Nálatok még dudálnak, mint régen a falusi, sátoros lagziknál, az 1200-el? :-)

2018. jan. 23. 23:10
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ miért. Egy rendőresküvőn szerintem jópofa, hogy a kollégák ,,kivonulnak". Vagy ha olyan a násznép ahol muszáj felvezetni. (Láttam már ,,kamionos" esküvőt, ahol kellett a rendőri felvezetés mert már konvolynak minősült a sok kamion, kaptak engedélyt rá és hogy ne legyen probléma a közlekedésben felvezették őket. Vagy egy motoros esküvőn, ami már szinte felvonulásnak minősül). Egy sima esküvőn szerintem túlzás.
2018. jan. 24. 07:28
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
Felesleges hülyeség csomo pénzért...
2018. jan. 24. 08:40
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Falusi esküvőn voltam, ahol ilyen volt - nem konkrét kíséret, hanem csak lezárták a kereszteződéseket addig, hogy többé-kevésbé egyben maradjon a násznép. (Szomszéd kisvárosig mentünk, mert ott volt a menyasszony kikérő.)

Ott jófejségből megcsinálták a srácok, szerintem poén volt. :) Falun azért ez másabb, ott megvolt az, hogy "na most fontos emberek jönnek". :D De nyilván nem álltak egész nap sorfalat, csak mikor a vőlegénytől elindultunk az arához, mert azt az időpontot be tudta lőni az örömanya előre, mikor ezt ledumálta.

Konkrét kíséret, felvezetés, meg minden... hát, szerintem az már nagyon mesterkélt lenne.

2018. jan. 24. 08:42
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez a minimum!
2018. jan. 24. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!