Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn Ti mivel szórakoztatnátok a násznépet?
Szerencsére az emberek találékonyak.Én is ezen agyaltam az esküvő előtt.Mondjuk nekünk szűk családi körű(13+2 fő) kis ebéd volt csak.Végig attól féltem,hogy nekem kell majd szórakoztatni az embereket.Hála az égnek nem így lett,én békésen eszegettem, mindenki más beszélgetett,és látszott ,hogy jól érzik magukat.
A gyerekek sajnos el fognak fáradni,bármit csinálsz.
Kérdés, hogy mekkora gyerekekröl van szó, de kevés gyerek (mármint 14-16 éves kor alatt) élvezi az ilyen hajnali 1-2ig tartó traccspartikat.
Az meg, hogy mivel lehetne öket lekötni - ha egyáltalán lehet -, tényleg az életkor függvénye.
A gyerekek szerintem élvezni fogják a felhajtást, meg a többi gyerek társaságát. Én gyerekként imádtam az esküvőket, a menyasszony olyan volt mint egy hercegnő a szememben, folyton utána járkáltam.
A barátnőm esküvőjére tavaly egyedül mentem, és egy ponton, amikor mindenki a párjával táncolt, eléggé eluntam magam. Elkezdtem rajzolni, és az összes gyerek körém gyűlt. Hajtogattunk, rajzoltunk órákig. Ha lesz babysitter, ahogy írtad, ez egy ötlet lehet. Nekem a szülők iszonyat hálásak voltak.
1: hívj meg olyanokat akikről tudod, hogy tudnak bulizni, nagyon fontos! Legalább 5-10 személy
2: kell egy jó vőfély!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!