Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn Ti mivel szórakoztatná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn Ti mivel szórakoztatnátok a násznépet?

Figyelt kérdés
45 fős esküvőnk lesz, sok gyerekkel. Annyira vágyom rá, hogy sokáig tartson, legalább hajnal 1-ig, 2-ig. Sokba kerül, egyszer van esküvőnk, szeretnénk sokáig enni, inni, beszélgetni, együtt lenni. A gond, hogy egyikünk családja se táncos, mulatós. Mi is inkább beszélgetni, társasozni szoktunk a barátainkkal. A lagzi 7-kor kezdődik, lesz nyitó táncunk, találtunk ki játékokat, de félek, hogy a gyerekek ezeket megunják, elkezdenek nyafogni és emiatt a fél vendég sereg hazamegy 11-kor. Nektek van ötletetek mivel töltsük ki az időt, ami szórakoztató? Tapasztalatotok szerint a gyerekek meddig bírják? Mivel foglalhatjuk le őket? (Babysitter lesz) A felnőttek egyébként sokat tudnak dumálni, az én családom ritkán van együtt és ezért, a páromék sokat vannak együtt, de akkor is úgy elszalad az idő, hogy észre se vesszük. A gyerekek miatt viszont aggódok, hogy bemondják az unalmast. Így egyébként az éjféli menüben is tanácstalan vagyok. Kérlek Benneteket, jó indulatúan fogalmazzatok, fontos ez nekem és így is stresszes vagyok.
2017. márc. 28. 11:05
 1/8 babyboom567 ***** válasza:

Szerencsére az emberek találékonyak.Én is ezen agyaltam az esküvő előtt.Mondjuk nekünk szűk családi körű(13+2 fő) kis ebéd volt csak.Végig attól féltem,hogy nekem kell majd szórakoztatni az embereket.Hála az égnek nem így lett,én békésen eszegettem, mindenki más beszélgetett,és látszott ,hogy jól érzik magukat.

A gyerekek sajnos el fognak fáradni,bármit csinálsz.

2017. márc. 28. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mi a helyszín. Kicsi,nagy? Kinti,benti? Éjféli menü meg valami,ami nem húzza le nagyon a gyomrot. Szóval semmi nehéz,zsíros dolog mert akkor tényleg mindenki csak jóllakottan punnyadni fog utána a székben. Esetleg szendvicsbár?
2017. márc. 28. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mekkora gyerekekröl van szó, de kevés gyerek (mármint 14-16 éves kor alatt) élvezi az ilyen hajnali 1-2ig tartó traccspartikat.

Az meg, hogy mivel lehetne öket lekötni - ha egyáltalán lehet -, tényleg az életkor függvénye.

2017. márc. 28. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
A gyerekek be fognak ájulni, főleg, ha többségében óvodás/kisiskolás korúak, ezzel nem sokat tehetsz, érdemes olyan helyszínen tartani, ahol egyben szállás is van. A bébiszitter figyelhet lefekvés után is rájuk, legalább a szülők elengedhetik magukat egy kicsit. Jó megoldás ilyenkor az is, ha az összes gyerek együtt alszik, ha nem szállodában lesztek, akkor közel lakó rokonnál.
2017. márc. 28. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:

A gyerekek szerintem élvezni fogják a felhajtást, meg a többi gyerek társaságát. Én gyerekként imádtam az esküvőket, a menyasszony olyan volt mint egy hercegnő a szememben, folyton utána járkáltam.

A barátnőm esküvőjére tavaly egyedül mentem, és egy ponton, amikor mindenki a párjával táncolt, eléggé eluntam magam. Elkezdtem rajzolni, és az összes gyerek körém gyűlt. Hajtogattunk, rajzoltunk órákig. Ha lesz babysitter, ahogy írtad, ez egy ötlet lehet. Nekem a szülők iszonyat hálásak voltak.

2017. márc. 28. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintme a gyerekek kitalálnak maguk is játékot. Nálunk sűrűn volt utcabuli, ahol a felnőttek beszélgettek, mi gyerekek meg élveztük, hogy nem kell hazamenni, bandázhatunk. Legyen egy hely, ahol tudnak randalírozni, bújócskázni stb. a többit úgyis kitalálják
2017. márc. 28. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

1: hívj meg olyanokat akikről tudod, hogy tudnak bulizni, nagyon fontos! Legalább 5-10 személy

2: kell egy jó vőfély!

2017. márc. 28. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:
hát,felénk a gyerekek néha jobban bírják a kiképzést, mint az anyukák :D ha van zene, pörögnek-forognak, táncolnak, nevetgélnek, játszanak. Lufi legyen nekik sok :) Ha olyan helyen lesz a lagzi, kikérhetsz 2-3 szobát a gyerekek miatt.
2017. márc. 31. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!