Mennyire nagy hűhó szerintetek egy esküvőn ha rendőrségim kiséret vezeti a násznépet?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek ?2018. jan. 23. 20:03
1/18 anonim válasza:
Most erre mit lehet írni? Kinek mire van igénye.
2/18 anonim válasza:
Szerintem iszonyú ciki.de ahogy TEDDFELAKEZEDJOZSI (😂)írta kinek mire van igénye.ha neked ez jön be akkor hajrá.😂😂
4/18 anonim válasza:
Attól fugg miért kell rendőrségi kiséret.
5/18 anonim válasza:
Mifelénk a menyasszonyi autó vezeti a sort, nem rendőr.
Mintha valami nyomkövetős bűnöző házasodna, akit folyamatosan szemmel kell tartani...
6/18 anonim válasza:
Ha rendőresküvő akkor még jópofa is, amúgy szerintem felesleges.
7/18 anonim válasza:
Nekem is az jönne le belőle, hogy az esküvő idejére kiengedtek a dutyiból, de utána mész vissza.
8/18 anonim válasza:
hu azt nem kéne és a szolgálatban lévő rendőröknek sem az a dolga
9/18 anonim válasza:
Mi a baj? Szökni akar a menyasszony??? :O
10/18 anonim válasza:
Nekünk volt mert 4 kereszteződésen át mentünk nem akartuk megszakítani a kocsi sort.
Semmi gond nem volt vele inkább mint, hogy szakaszosan érkezennek meg az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!