Mi a véleményed a Zselyke névről?
Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 19:45
31/32 anonim válasza:
Gyermekkororomban volt egy nagyon jó barátnőm, akit így hívtak, szóval jó élmények fűznek a névhez.Akkoriban még nagyon ritka név volt.. gondolkodtam rajta, hogyha kislányom lesz, ez a név jó lenne.. de végül kisfiam lett, így már nem téma..
De szerintem szép név.
32/32 anonim válasza:
Engem is Zselykének hívnak. Jelentése víz, vizecske. Szerintem szép név, dicsérik is. Ennyivel a sima BORi nevet vagy akár a László-Zászló név akármi lehetne kifogásolható. Viszonylag ritka név, én sem ma születtem és csak pár Zselyke nevű lányról hallottam még egyet sem ismerek. Szerintem szép választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!