Mi a véleményed a Zselyke névről?
Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 19:45
11/32 anonim válasza:
Nekem nagyon ellenszenves, viszont rengetegen adják. A Tamás viszont szerintem szép név.
12/32 anonim válasza:
Nekem valami zöld, leveles, egyszikű növény jut eszembe róla, meg az, hogy utálom a divatneveket. Ez olyan, mint 20 éve minden 4 fiúból 3-mat Bencének neveztek el. Ma meg irdatlan mennyiségű felnőtt férfibence van. Lesz itt még Zselyke-cunami is. (Csengékről nem is beszélve)
13/32 anonim válasza:
Nekem a petrezselyem jut róla eszembe :D
14/32 anonim válasza:
Nekem a zsemle és a zsöllye jut róla eszembe. Egyébként a Tamás szerintem is ritka ronda egy név.
15/32 anonim válasza:
A Tamás azért felkapott, mert a becézése jó(Tomi). Külföldön meg a Thomas verzió baromi szexi szerintem :D De a Zselyke szörnyű.
16/32 anonim válasza:
Nekem a petrezselyem szó jut róla az eszembe :/
18/32 anonim válasza:
Elolvastam az eddigi hozzászólásokat, sokaknak nem tetszik. Őszintén? Szerintem egészen pici kislánynak cuki név lehet, de egy felnőtt nőnek szerintem ciki lesz majd. Nem tudom, hogy a kislányodnak akarod-e adni, de a felnőtt korára is gondolni kell. Pl. ügyvéd vagy üzletasszony lesz, lehet, hogy a neve miatt nem fogják annyira komolyan venni vagy jobban meg kell dolgoznia az elismerésért, mert a név kislányos, becéző hangzású. Ha nagyon tetszik neked, válassz mellé másodiknak egy egészen komoly hangzású nevet is, hogy felnőtt korában eldönthesse, melyiket használja inkább.
19/32 anonim válasza:
Kisebbséghez tartozó szülőknek tökéletes.
20/32 anonim válasza:
Olyan kis egyszeru kedves kislanyt tarsitok hozzá , kedves név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!