Mi a véleményed a Zselyke névről?
Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 19:45
3/32 anonim válasza:
Amint kilép Magyarországról, csak baja lesz vele.
4/32 anonim válasza:
Nagyon csúnya szerintem, de most felkapták, gondolom a Berkiék miatt, 2 ismerősöm is ezt adta a gyerekének.
5/32 anonim válasza:
Szép nép név, de tényleg, külföldön bele fog bolondulni egy bemutatkozásba. Vagy szállodai szobafoglalásba.
6/32 anonim válasza:
Szerintem ritka ronda, egyáltalán nem szép a hangzása.
7/32 anonim válasza:
Gyomorforgató ízléstelen giccses. Az első dolog ami eszembe jut ról a tetű serke.
8/32 anonim válasza:
Valamiért mindig egy gyógynövényre asszociálok az ilyen nevek kapcsán. Talán túl hasonló a zsálya szóhoz.
9/32 anonim válasza:
Végülis minden névben lehet találni valami negatívumot. Akár a hangzása, jelentése ad rá okot, vagy pedig mindenki asszociál róla egy bizonyos dologra.
Például én is gyűlölöm a saját nevem, olyan idétlen.
10/32 anonim válasza:
Nem tetszik. Külföldön megbolondulna egy ilyen névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!