Kedvesem már 15 éve elköltözött a feleségétől, a nagy értékű budai ingatlanból. Két felnőtt gyerekük van. Szeretném, ha elválna. Lehet válni vagyonmegosztás nélkül is? Az ingatlant a gyerekek nevére lehetne íratni. Rosszul tudom?
Figyelt kérdés
Az említett ingatlant 15 éve nem tudják eladni. Ha a válást megemlítem, szerelmem mindig a családi házra hivatkozik, hogy addig nem tud válni, amíg azt nem értékesítik.#válás #vagyonmegosztás nélkül
2018. jan. 3. 09:47
21/25 anonim válasza:
Az ingatlant bármikor a gyerekek nevére lehetne íratni, az a válástól független. De ha 15 éve nem tudják eladni, akkor nem hiszem, hogy a gyerekek nagyon akarnák, hogy a nevükre kerüljön. Lakik ott egyáltalán valaki? A nő meg a gyerekek ott maradtak? Nem mindegy milyen állapotban van.
Ha teljesen rendben van az ingatlan, meg laknak is ott, akkor kamu, hogy nem tudják eladni, csak nem akarják. A te drága "szerelmed" bármikor elválhatna, de azt sem akar. Nem tudom mióta hülyít, de te nagyon át vagy ba_szva.
22/25 anonim válasza:
Csak nem a Csabika új csaja vagy? Vagy ő már elvált a Csillától?
23/25 anonim válasza:
Lehet a gyerekek nevére íratni, de minek adnának a nyakukba egy + terhet. Ha párod nem tudja eladni évek óta, ők se fogják, max nyomott áron bagóért, veszteséggel.
24/25 anonim válasza:
Mivel nos igy a statuszod szereto
Ha ez neked jo...
25/25 anonim válasza:
A közös tulajdont nem kötelező megszüntettni. Lehet barátokkal, szomszéddal bárkivel közös ingatlanom, amit kiadok. Gondolkodj, pl van egy cégem a házastársammal, x embernek adok munkát és ha válunk akkor a céget adjam el vagy számoljam fel???Nem lehetsz túl fiatal, hogy józan paraszti ésszel ne tudnál rájönni, hogy át vagy vágva sok- sok éve és a válás független a közöstulajdon megszüntetésétől. Valószínű az öröklés miatt nem válik, iratná a gyerekekre mikor úgy is az övüké lesz? Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy a ház nem a külön vagyona, a többi csak rizsa.Szeretőnek tart egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!