Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normalis ennyire...

Szerintetek normalis ennyire elkenyeztetni egy 22 eves, dolgozo lanyt?

Figyelt kérdés
Szuletesnapjara Iphone 7-et kapott, majd kifizettek a jogsijat, kapott egy autot, amit a szulei szervizelnek, most karacsonyra pedig egy uhd led smart tv-t. Oke, minimalberen van, es nem jon ki soha a penzebol, szoval az alberletet is ok fizetik, illetve, ha otthon van, akkor a szulei allnak neki mindent (kaja, kozmetikus, fodrasz, kormos, szoli, stb. ) Mondjuk legalabb egy nagyon ertelmes, okos, jo lelku embert sikerult nekik belole nevelni, aki nagyon szereti a szuleit es halas mindenert, de akkor is, nem sok ez? Ti megtennetek mindezt a felnott, dolgozo gyereketekert, ha lenne ra keret, vagy “rakenyszeritenetek”, hogy boldoguljon teljesen egyedul?
2017. dec. 28. 18:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Nettó 120 nem minimálbér :D
2017. dec. 29. 11:23
 32/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem gond ha támogatják,de szerintem ez túlzás. 19 éves korom óta dolgozom.Semmi támogatást nem vártam el és engem nem is támogattak,de önálló vagyok,saját magamnak osztom be a pénzt.
2017. dec. 29. 12:42
 33/41 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem az tulzas, hogy 500-bol nem lehet elni. Mi a parommal 300-bol elunk ketten (nem harman), alberletben is lakunk, el is jarunk ide-oda, megis tudunk felretenni. Hat nem tudom.., akkor lehet, van orokseguk is vagy valami, de 3-an vannak, mindharomnak sajat auto, a hazuk is az ovek, meg semmi nem hitelre van (ezt mas forrasbol tudom), es megis van minden, szorjak a penzt. De legalabb nem kerkednek vele. Csak feltunik...
2017. dec. 29. 14:24
 34/41 anonim ***** válasza:

Amíg ezt mind nem az én pénzemből, azaz nem segélyből veszi addig hidegen hagy. Téged se értelek miért féltékenykedsz.

Szülei dolga hogy segítenek-e neki. Én megtenném a szeretteimért.

Az meg megint más kérdés hogy elfogadni nem fogadnám el.

2017. dec. 29. 17:41
 35/41 anonim ***** válasza:
0%

Ez már a túlzás kategória, de hát mindig is életképtelen lesz.

Igazából az ő dolga.

2017. dec. 30. 04:07
 36/41 anonim válasza:

Miért vagy ennyire irigy?

Te is írod, hogy nincs gond a lánnyal, okos és jó lelkű. Akkor miért kell kibeszélni egy internetes oldalon?

Nekem pl. ugyanilyenek a szüleim. Ahogy lett jogsim, autót vettek nekem. Mikor külföldről hazaköltöztem, kaptam egy három szobás lakást és fizették az átalakításokat, az összes berendezési tárggyal együtt. Támogatnak a mai napig, mert megtehetik és az egyetlen gyerekük vagyok.

Nem vagyok életképtelen, három nyelven beszélek a magyaron kívül és diplomás nő vagyok, aki dolgozik már. Egyszerűen csak könnyebb volt elindulnom az életben, ezért nem tartom rossz embernek magam.

És ha tehetem, én is támogatni fogom a gyerekemet, még akkor is, ha már elmúlt 18.

2017. dec. 30. 12:30
 37/41 anonim ***** válasza:
Közöd?!:D
2017. dec. 30. 13:06
 38/41 anonim ***** válasza:

Egy autó olyan 3,6 millio ha egy kisebb corsat kapott.

iPhone 7 olyan 300.000 Ft.

Tv 300.000 Ft.

Jogsi 200.000 Ft

Összen. 4,5 millio

az en autom 500e forint volt

az iphoneom 50e forint

a tv-m vadonatuj 31 colos azt hiszem eleg nagyon .70e forint

a jogsim 100e forint

mirol beszelsz? hol elsz

2017. dec. 30. 15:01
 39/41 A kérdező kommentje:
Hát, egy jogsi most bőven 200 felett van, meg mondjuk egy nagy Samsung smart tv is akörül. Az Iphone 7 meg most 200, hogy kijöttek az újak, ő meg még akkor kapta, mikor 280 volt. Az autója meg 8 éves, és 1 millió felett volt az is, talán 1,2-1,3 körül.
2018. jan. 12. 19:36
 40/41 A kérdező kommentje:
Ja, csak ő 120 centis tvt kapott, nem 31 colosat pl.
2018. jan. 12. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!