Szerintetek normalis ennyire elkenyeztetni egy 22 eves, dolgozo lanyt?
Amíg ezt mind nem az én pénzemből, azaz nem segélyből veszi addig hidegen hagy. Téged se értelek miért féltékenykedsz.
Szülei dolga hogy segítenek-e neki. Én megtenném a szeretteimért.
Az meg megint más kérdés hogy elfogadni nem fogadnám el.
Ez már a túlzás kategória, de hát mindig is életképtelen lesz.
Igazából az ő dolga.
Miért vagy ennyire irigy?
Te is írod, hogy nincs gond a lánnyal, okos és jó lelkű. Akkor miért kell kibeszélni egy internetes oldalon?
Nekem pl. ugyanilyenek a szüleim. Ahogy lett jogsim, autót vettek nekem. Mikor külföldről hazaköltöztem, kaptam egy három szobás lakást és fizették az átalakításokat, az összes berendezési tárggyal együtt. Támogatnak a mai napig, mert megtehetik és az egyetlen gyerekük vagyok.
Nem vagyok életképtelen, három nyelven beszélek a magyaron kívül és diplomás nő vagyok, aki dolgozik már. Egyszerűen csak könnyebb volt elindulnom az életben, ezért nem tartom rossz embernek magam.
És ha tehetem, én is támogatni fogom a gyerekemet, még akkor is, ha már elmúlt 18.
Egy autó olyan 3,6 millio ha egy kisebb corsat kapott.
iPhone 7 olyan 300.000 Ft.
Tv 300.000 Ft.
Jogsi 200.000 Ft
Összen. 4,5 millio
az en autom 500e forint volt
az iphoneom 50e forint
a tv-m vadonatuj 31 colos azt hiszem eleg nagyon .70e forint
a jogsim 100e forint
mirol beszelsz? hol elsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!