19 eves letemre oroklok, de ahhoz, hogy lakast tudjak venni magamnak, az egesz oroksegemet fel kell hasznalnom, igy a szuleimnek nem tudok adni belole es ok kiborulnak ram. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mama hagyta ram.2017. dec. 27. 16:46
41/52 anonim válasza:
És honnan kéne tudnia, miért zárta ki a nagymama a gyerekét? Végrendeletet írt, arra hagyja a vagyonát, akire akarja.
42/52 A kérdező kommentje:
a végrendelet nagyon régi, így én sem tudom az okát.
2018. jan. 2. 08:05
43/52 anonim válasza:
Tökmindegy, min az oka a kizárásnak, a történet szempontjából lényegtelen, ezer oka lehet, amihez pl a kérdezönek semmi köze.
Kérdezö én vennék kért lakást, egyiket kiadnám és a bérleti dijat eltenném a tesoonak.
44/52 anonim válasza:
Sajnos a végrendelet meg is támadható. Úgyhogy amíg nincs a jogerős végzés a kezedben, maradj inkább csendben, és ne beszélj túl sokat a terveidről. Amik amúgy teljesen logikusak. A közjegyzőtől meg kérj időpontot, és beszéld át vele a tényeket, ne csak találgass.
45/52 omba válasza:
A pofám leszakadna, ha bármi haaonlót elvárnék a gyerekemtől.
Arra meg büszke volnék, hogy az ingóságokkal kisegit a hitelemböl. Jó szívre vall.
46/52 anonim válasza:
Vegyél lakást magadnak!! Akkor később tudsz segíteni a szüleidnek, ha esetleg rászorulnak, mert te biztos lábakon leszel!
A te örökséged, mamád tudta miért hagyja rád.
LAKÁS! GO!
47/52 anonim válasza:
Simán nem érdekelne a történtek után, vedd csak meg azt a lakást
48/52 anonim válasza:
Ne adj nekik semmit, boruljanak csak ki. A te pénzed, valószínűleg tudta a mama, hogy kire kell hagyni. Nem azokra, akik a halálhírét hallva egyből rátették a mancsukat minden mozdíthatóra, és az örökségből az utazgatásaikat tervezték...
49/52 anonim válasza:
Kérdező itt vagy még a gyakorin? Érdekelne, hogyan alakult a sorsod
50/52 anonim válasza:
Engem is érdekelne. A szüleid piszkosul önzők és felelőtlenek. Én nem adnék nekik semmit, esetleg egy jelképes összeget. ha KISEBB hitel, azt rendezem. 100.000-nél kevesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!