Szerintetek ettől lehet valami?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő... rendeltem egy újságot neten ami összvissz 2500 Ft, de nem kérdeztem meg apámat, mivel csak ketten élünk...róla, de saját pénzemből menne... 16 éves vagyok, és még nem szóltam neki róla, kb jövőhéten jön meg valamikor.....Szerintetek lehet belőle valami? vagy hogyan mondjam el neki? Mármint oké elmondom és kész, de így utána?2010. jún. 3. 15:41
12/19 A kérdező kommentje:
TE is Muse-t hallgatsz?: )
2010. jún. 3. 18:44
13/19 anonim válasza:
Muse-t és minden hasonló finomságot. :D
14/19 A kérdező kommentje:
Akkor mindkettőnknek jó az ízlése: )
Egyébként eddig nemvolt olyan zenekar, banda aaki megfogott volna.....nem tudom megunni
2010. jún. 3. 18:52
15/19 anonim válasza:
Ugyanaz vagyok, én írtam az utolsó 2 választ. :D
16/19 A kérdező kommentje:
Mármint neked is meg nekem is: D Gondoltam hogy te írtad mindkettőt: D
2010. jún. 3. 18:54
17/19 anonim válasza:
Jah, igen, bocsi, félreolvastam :D
18/19 A kérdező kommentje:
: ) : D
2010. jún. 3. 18:57
19/19 anonim válasza:
2500 ft az nem biztos hogy fog neki tetszeni de a te pénzed sztem nem fog haragudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!