Ha egy hosszútávú kapcsolatban a férfi felveti, hogy egy alkalomra bevonhatnának egy másik lányt is (közösen "választanának"), akkor szeretheti ettől még a párját és csak kíváncsi, vagy esetleg már máshol keresgélne szíve szerint? Vélemények?
Én nem úgy értelmezném, hogy szeret engem a párom, ha ilyesmivel állna elő...
Bár ez függ a barátnőtől is. Mert azért egy hosszútávú kapcsolatban nyilván már megismerték egymást annyira a felek, hogy tudják, mi az, amit meg lehet említeni a másiknak, mire nyitott, és mire nem.
Ha a nőnek is van kedve hozzá, akkor biztos nem fogja azt gondolni, hogy nem szereti a párja, sőt.
Nálam személy szerint ha mást akarnék bevonni, az azt jelentené, hogy már baromi unalmas az asszony. De ha belemegy ilyenbe, gyakorlatilag nem kell a megcsalás következményeitől tartanom, mégis félre....hatok. A kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad.
35F
Alapból nem kérném ilyenre a feleségem, mert szeretem és tisztelem annyira, hogy ne alázzam meg ilyen szinten! Egyrészt! Másrészt, úgy érzem, hogy nagyon jó a szexuális életünk, így nem is vágyok másik nőre!!
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!