Letiltanátok az internetet jelszóval ha úgy ítélnétek meg h a párotok túl sokat használja?
kinek van oka a bizalmatlanságra???? nem értem, de komolyan....
ítélkezés tényleg nem helyénvaló, de ahogy az egyik válaszoló is írta, h ha valóban sokat töltene a párja az internet előtt, akkor sem letiltaná, mert nem óvodásokról van szó, hanem inkább megbeszélné vele
jót kacagtam, azt nem mondtam h én is anyuka vagyok, ha van rá lehetőség együtt megyünk babás programokra, persze így meg van nehezítve....
a torna tényleg torna...:)....alakformáló női.....:)
Nem olvastam el a véleményeket, elnézést ha ismételni fogok valakit...
Szerintem ez nagyon durva:-S az ilyen nem kapcsolat...
én pakolnám a cuccait...megfogalmazhatatlanul sértő és kiszolgáltatottságra okot adó dolog...:(
ez nem az állítólagos internetfüggőségről szól, hanem egy másik függőségről, arról hogy ezzel eléri, hogy abszolút függésben legyen a férjtől a feleség: anyagilag és érzelmileg - ezzel elérte, hogy a nő ne tudjon eladni cuccokat, ne legyen önálló pluszkeresete és megnehezíti a kapcsolattartást
ha a barátnőd nem tesz ez ellen, akkor sose menekül ebből a kapcsolatból
Én a feleség helyébe kiköttetném a net-et vagy eladnám a gépet, hogy a férj se tudjon játszani. És ha rákérdezne, hogy miért nincs gép/net, azt mondanám neki, hogy azért nincs, mert úgy véltem, hogy játékfüggő.
Ez így lenne fair!
degenerált egy dolog.
egy másik felnőtt emberrel szemben ilyet csinálni amit egy gyerekkel szoktak, ez gusztustalan.
a netet a férj fizeti egyedül? a gép csak az övé?
még ha a nő egész nap a gép előtt zsírosodna, akkor azt mondanám megértem, de amit leírtál az alapján nem indokolt.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!