Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám nem enged el koncertre...

Anyukám nem enged el koncertre! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hónapok óta spóroltam h megvehessem a jegyet az Elton Jhon koncertre,erre ma anyám közli h nem mehetek,mert akkor kel la hugomra vigyázni,mert neki osztálytalálkozója lesz.

Nem igazságos!

2010. jún. 1. 23:14
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó hsz.! Szerintem te lemaradtál a történet lényegéről, csak azért véded az anyukát. A kérdező anyukája hónapok óta hitegette őt azzal, hogy ha összegyűjti a pénzt a jegyre, elengedi, majd az utolsó pillanatban kitalálta, hogy inkább ő megy szórakozni, a gyerek maradjon otthon pesztrálni a kistesót. Ez minden, csak nem felelős, gondos szülői viselkedés.

Amikor engem kérdez valamiről a gyerek, ha valamit kimondtam, attól maximum számára pozitív irányba térek el (csak ritkán és komoly indokkal, nehogy elkapassam), de hülyét biztosan nem csinálok szegényből, szomorúságot pedig főleg nem okozok szándékosan.

Én nem értékelem hisztisnek azt a kamaszt, aki elfogadja a szülő feltételeit és hónapokig dolgozik a tanulás mellett, hogy összegyűjtse a pénzt az áhított koncertjegyre. SŐT! Inkább dicséretes, amiért nem az anyját fejte, mint oly sok fiatal megtenné/megteszi. Az lett volna korrekt, ha rögtön az elején elmondja, hogy félti őt és nem szeretné, hogy elmenjen a koncertre, nem pedig hitegetni. Ez az anyuka csúnyán felültette a gyerekét. Szívből sajnálom őt!

2010. jún. 7. 13:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!