Anyukám nem enged el koncertre! Most mit csináljak?
Hónapok óta spóroltam h megvehessem a jegyet az Elton Jhon koncertre,erre ma anyám közli h nem mehetek,mert akkor kel la hugomra vigyázni,mert neki osztálytalálkozója lesz.
Nem igazságos!
Akkor térjünk vissza ahhoz,hogy iskolaidőben 18 éven aluli este 8 után nem tartozkodhat házon kívül..aztán meg is van oldva a probléma.
Egyébként páran,akik itt verik a mellüket úgy mégis belegondoltak,hogy egy 17 éves gyereket arra biztatnak,hogy ne engedelmeskedjen annak,akinek kötelessége...mert ugye nemá'csak a jogok jöjjenek elő megint.
Egy gyereknek szót kell fogadnia,ha tetszik ha nem.Aki más véleményen van,az majd gondoljon bele,ha éppen olyat készül tenni a gyereke,amit nem helyesel.Ez az anyuka lehet nem helyesli,a koncertre menést/félti a gyerekét és ezekben a döntést egyedül ő hozhatja.Ez van.
Utolsó:
Akkor miért hazudik az anyuka, és miért nem mondja a kérdező szemébe, hogy bocsi, de nem mehetsz el. Itt nem erről van szó. Vagy ha igen, akkor remélem hogy a gyerekei is majd ilyen ócska hazugságokkal vágják majd át agyba főbe anyucit. Mert volt kitől tanulni, ugyebár...
Nosza, ugorjunk neki!
Szerintem itt senki sem akarja a srácot az édesanyja ellen uszítani, de ha objektíven nézzük a dolgokat, be kell látni, hogy egyáltalán nem fair, amit az anya csinál.
Ha valóban csupán azért nem engedi el a fiát egy koncertre ( mellesleg hagyjuk meg, nem egy akármilyen, csupán pár hónapja létező magyar tinibanda koncertjéről van szó, hanem egy világszerte elismert énekes és zeneszerző hazánkba látogatásáról ), mert a saját maga programját tartja elsőrendűnek, akkor egyértelműen igazságtalanságról van szó.
Mint a kérdező már előbb említette, az anyukája elengedte volna a koncertre, amire már hónapok óta gyűjti a pénzt, nem is lett volna kifogása ellene, ha a saját pénzéből megy. Ez így is történt volna, a probléma csupán annyi, hogy az anyuka is szervezett magának programot, a kislányra való felügyeletet pedig a fia kárára akarja megoldani.
Persze semmi jogom ítélkezni, pláne, hogy nem ismerem a körülményeket, de az elmondottak alapján csak azt tudom tanácsolni, hogy éreztesd anyukáddal, hogy ez a koncert milyen fontos számodra és próbálj felvázolni anyukádnak pár alternatív lehetőséget a kislány elhelyezésével kapcsolatban. Szerintem még akkor sem dőlne össze a világ, ha elvinné erre a bizonyos osztálytalálkozóra.
Azoknak meg, akik arról magyaráznak, hogy 17 éves gyereknek, a nagykorúság szélén hol is van a helye, megkérném Önöket, hogy próbáljanak visszaemlékezni, véletlenül nem-e voltak egykor Önök is fiatalok? :)
Kérlek tájékoztass majd minket a fejleményekről, kedves kérdező! :)
Baráti üdvözlettel: Egy GyakoriKérdések.hu olvasó, 16/F
Mutasd már meg nekem azt a törvényt, hogy 17 éves nem lehet az utcán egyedül 8 után!
mert megsúgom, ilyen élettől elrugaszkodott törvényt még a mi hülye politikusaink sem képesek meghozni.
Hiába mondom anyunak nyugodtan,idegesen nem halgat rám. Azzal jön h soha nem vigyázok a hugomra,és most az egyszer igazán megtehetném. pedig már nem egyszer vigyáztam rá.
Az is baj,h voltam olyan hülye és neki adtam megörzésre a pénzemet,nehogy elköltsem vmi hülyeségre. Azt mondta h majd az osztálytalálkozó után oda adja,mert így biztos benne h nem logok el
Babakoncert persze...ott van az összes buzzzzzzzzzeráns.
Őszintén szólva a 17 éves lányomat elöbb engedném oda,mint a fiamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!