Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám nem enged el koncertre...

Anyukám nem enged el koncertre! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hónapok óta spóroltam h megvehessem a jegyet az Elton Jhon koncertre,erre ma anyám közli h nem mehetek,mert akkor kel la hugomra vigyázni,mert neki osztálytalálkozója lesz.

Nem igazságos!

2010. jún. 1. 23:14
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

már tök mindegy,nem tudok elmenni

Az egyik osztálytársam unokatesója adta volna el a jegyét(neki már megvolt,de mégse tudott volna elmenni) nekem meg mikor lehetett elővételbe venni,nem volt még annyi pénzem,és ő mondta h mivel nem megy a koncert elött kifizetem és oda adja. De ma már szóltam neki h bocs,de anyám nem enged. Így eladta másnak,mert nem csak én érdeklődtem a jegy után

2010. jún. 4. 13:09
 42/51 anonim ***** válasza:

Hát lehet én látom túl rózsaszínbe a világot,de szerintem egyszerűen félti elengedni a gyerekét egy ekkora koncentre,meg gondolom egy kis kikapcsolódás is ráfér egy kamasz meg egy kicsi mellett.

Azt,hogy gonoszságból,kitolásból csinálná nem hiszem.

Gondolom,könnyen megígérte fél évvel ezelött,hogy elmehet,páne,hogy ötpercenként ez lehetett a téma,aztán reménykedett,hogy valami közbejön.

Ez egyébként egy általános dolog,és bizony a tinik hibája is.Ha megértenék és elfogadnák,hogy valami nincs megengedve nekik,akkor nem követelőzni,nyaggatni(nekem a kedvencem,amikor más elött állnak neki kérni azt,amiről tudják,hogy nem engedik),akkor nem szembesülnek azzal,hogy a rávágott igen(amikor már azt se tudják a szülei,hogy miért is nyávog),bizony nem lesz a végén.

2010. jún. 4. 13:52
 43/51 A kérdező kommentje:

Én nem nyávogtam neki,meg nem nyaggattam. Mikor szóba jött a dolog,akkor mondta h ha nem rontok a jegyeimen,és nem neki kell kifizetnie akkor mehetek. Egy csomószor megis kérdeztem tőle h "komolyan?" Először azt hittem h nem is fogja egyáltalán megengedni. Az azért túlzás lenne,h tini lennék. 17 éves vagyok,fél év mulva betöltöm a 18at. Sokat segítek itthon is,a húgom is elég önellátó. Ha levan vágva neki előre a kenyér,megcsinálja a szendvicset. Az előre kimerített ételt megmelegíti magának,stb... Tegnap már mondta anyámnak h ő itthon tud maradni egyedül is,hiszen anya 7re megy az osztálytalira,ő meg 8 körül már aludni szokott,most az az egy-másfél óra amit egyedül lesz alvás elött az nem vészes.

Tök sajnáltam szegényt,mert anyu kiabált vele h minek hallgat rám,azt hitte h én mondtam neki h mondja ezt.

2010. jún. 4. 14:10
 44/51 anonim ***** válasza:

Megint a "kiszervezős-ottalvós" vagyok. AZért egy 8 éves kisgyereket, bármilyen önálló, ügyes és bátor is, én sem hagynék semmiképpen sem órákra egyedül otthon, akkor sem, ha aludna. Bármikor történhet bármi (pl. áramszünet, csőtörés, hogy betörésre, tűzre ne is gondoljunk), amit egy 8 éves nem tud kezelni, pánikba esik, felnőtt segítsége, jelenléte nélkül tehetetlen és könnyen életveszélybe kerülhet.

Sajnálom, hogy most lemaradtál. Legközelebb már könnyebb lesz :)

2010. jún. 4. 16:41
 45/51 anonim ***** válasza:
Szerintem egész egyszerűen anyuka részéről ez a "hirtelen" meggondolás azért van, mert nem tudja odaadni a pénzt, és kapóra jött az osztálytalálkozó ürügye.
2010. jún. 5. 10:05
 46/51 A kérdező kommentje:

Anya,ma oda adta a pénzem és közölte h mégsem megy az osztálytalálkozóra,meggondolta magát. Tegnap délután már mondtam neki h nem tudok menni,mert már nincs meg a jegy.

Kérdeztem tőle,h elöbb nem tudta volna magát meggondolni,már nincs meg a jegy,erre elkezdett velem kaffogni,h csak hibáztassam őt mindenért. remek,mondhatom

2010. jún. 5. 13:45
 47/51 anonim ***** válasza:
Hát tudod, én anyukád helyében most elsüllyednék a szégyentől. Tudom, hogy szereted és sajnálom, hogy ilyet írok, de ez iszonyú gerinctelen dolog volt tőle. Sajnos teljesen egyértelmű, hogy szándékos volt amit csinált és egyszerűen hülyét csinált belőled. Nekem a pofámról leégett volna a bőr, ha ilyet teszek a gyerekemmel.
2010. jún. 5. 17:44
 48/51 anonim ***** válasza:
Szerintem már számodra is nyilvánvalóvá vált, hogy most miért adta vissza a pénzt anyukád és miért mondta le az osztálytalálkozót. Sajnálom. :(
2010. jún. 5. 21:29
 49/51 A kérdező kommentje:
hát igen,jól átvágott. Akkor mondta volna meg a legelején h nem mehetek semmiképpen. Szemétség,h hitegetett. Inteligensnek tartom magam,felfogtam volna h nem mehetek. De persze engem hibáztat. Hogy miért,azt nem tudom
2010. jún. 6. 10:29
 50/51 anonim ***** válasza:
0%

Azért nem érted mert butuska vagy.

te megvádoltad mindenfélével(ellopta a pénzed,direkt átvágott),holott egyszerűen csupán félt,mert nem vagy annyira felnőtt,mint képzeled.Miből tudom?Mert nem felnőtt módon álltál a dolgokhoz...sőt még most se.

Egy hisztériázó kisgyermek voltál,aki nem kapta meg amit akart.

Mqajd kérdezd meg tőle,hogy azt montad volna,jól van anyu menj csak el,úgyis keveset szórakozol,én meg vigyázok a hugira,akkor mitt tett volna?

Egyébként meg remek anya,bármit írsz.Otthon maradt VELED,pedig elmehetett volna az osztálytalálkozóra.De ő inkább melléd állt.Kár,hogy nem vagy képes értékelni.

2010. jún. 7. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!