Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám nem enged el koncertre...

Anyukám nem enged el koncertre! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hónapok óta spóroltam h megvehessem a jegyet az Elton Jhon koncertre,erre ma anyám közli h nem mehetek,mert akkor kel la hugomra vigyázni,mert neki osztálytalálkozója lesz.

Nem igazságos!

2010. jún. 1. 23:14
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó. de miért az a megoldás, hogy a másik gyereke vigyázzon a kicsire? Menjen el osztálytalálkozóra, de legyen már párezer forintja arra, hogy akkor addig beadja a gyereket egy játszóházba, vagy mit tudom én. Ne helyezze már a saját programját a másénak elébe.

Mindkettő egyformán fontos, de a gyerekvigyázást neki kell megoldani, mert ő az anya.

2010. jún. 2. 10:24
 12/51 anonim ***** válasza:
14%

Játszóház?Éjszaka?Magadnál vagy?

Egyébként meg az a normális,hogy a gyerekek otthon fekszenek 8-9 között,nem hajnalban keverednek haza koncentről...ha már itt tartunk.

Gondolom a kérdező nem 20 éves.

2010. jún. 2. 10:53
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, igazad van a játszóház ügyben, de gondolom, te is érzed, hogy nem ez a dolog sarkalatos pontja. Szerintem a koncert max. 11-ig tart, addig szokott.Miért ne maradhatna ki addig 20 éves kor alatt is? Anyukájának sem ez volt a baja a dologgal.

Szerintem, aki szülte a gyereket, annak a felelőssége, hogy gondoskodjon róla, és nem a kisbaba tinédzser nővérének. Mert ha ahhoz nem elég érett szerinted, hogy koncertre menjen, akkor ahhoz miért elég érett, hogy kisgyerekre vigyázzon?

2010. jún. 2. 11:05
 14/51 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok,és már hónapok óta erre a koncertre gyűjtöttem,és ezt anyu is tudja! Ő kb egy hónapja tudta meg h osztálytalálkozója lesz,és eddig végig azt mondta h nem megy el,mert nem érdekli. Anyu nem fog ezért bébiszittert fogadni,nekem meg már nincs arra is pénzem h külön fizessek,arról nem beszélve h egy idegenre nem bízza rá. Csak mi ketten vagyunk anyuval,apu külföldön dolgozik,a nagyszülök meg már sajnos nem élnek. A hugom pedig 8 éves.

Nem igazságos,h anyu tudta nagyon jól h milyen fontos nekem ez a koncert,h mennyire el akarok menni. Még ő mondta azt is h ha van rá pénzem akkor mehetek,mert ő nem ad. Suli mellett egy csomó diákmunkát bevállaltam h kitudjam fizetni a jegyet,meg az utazási költségeket. Pedig nem volt egyszerű,mert alig hívtak,ugy kellett az iskola szövetkezetek nyakára járnom h adjanak vmi munkát.

Most meg olyanokkal jön anya,h nem mehetek mert mindjárt év vége,és ha nem lesz jó a bizim akkor nem vesznek fel sehova. Hiába mondtam neki h már egy csomó mindenből le vagyok zárva. és hogy csak két 3asom lesz(tesi,meg matek),amin már se javítani,se rontani nem tudok,A többi 4es,5ös. Egyszerüen nem érdekli.

2010. jún. 2. 11:19
 15/51 anonim ***** válasza:
76%
Nincs olyan ismerősöd, szomszédod, aki úgy bevállalná, hogy utólag fizetsz neki? Szerintem egyébként továbbra is neked van igazad.
2010. jún. 2. 11:37
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha végképp nem sikerül megoldani, annyit mondok vigasztalásul, hogy ha már nem jársz gimibe, akkor össze tudsz spórolni annyi pénzt, hogy elmenj külföldre egy koncertjére.

Egyébként még az jutott eszembe, hogy a húgod nem aludhatna-e egy osztálytársánál.

2010. jún. 2. 11:40
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

Most már nem azé vagy ezé. DE anyukád miért nem viszi el magával tesódat az osztálytalálkozóra??

Gondolom nem lerészegedni akar ott s nem hajnalig maradni, akkor meg? Elbüszkélkedhetne ott vele a többieknek, hogy milyen szép gyereke van.

2010. jún. 2. 14:45
 18/51 anonim válasza:
0%
Fogadj szót anyukádnak!
2010. jún. 2. 14:51
 19/51 anonim ***** válasza:
Ne hisztivel, hanem ész érvekkel próbáld anyudat meggyőzni! Esetleg beszélj hugoddal, nem e szivesen ott aludna valamelyik barátnőjénél vagy, hogy segítsen anyud meggyőzésében. Ez így nem fer, főleg, hogy amint írod a jegyeid sem rosszak. Édesanyád valószínűleg csak félt, ezért jobbnak látja elmenni osztálytalálkozóra, hogy te otthon maradj.
2010. jún. 2. 15:23
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én nem fogom azt javasolni,hogy fogadj szót anyukádnak! Szerintem - ha minden pontosan úgy van,ahogy írtad - baromi tisztességtelen, amit művel! Beetetett azzal, hogy elmehetsz, ha összegyűjtöd az árát, te ezért dolgoztál tanulás mellett. Azt mondta, hogy nem megy el az osztálytalira, így eszedbe sem jutott arra gondolni, hogy te keress megoldást a húgod elhelyezésére. Egyébként meg,ha hirtelen úgy dönt, hogy mégis elmegy - a nyilván hónapokkal ezelőtt lefixált időpontú - osztálytalálkozóra, akkor kutya kötelessége lett volna NEKI gondoskodni a húgod elhelyezéséről és nem rád lőcsölni. A te koncerted legalább olyan fontos mint az ő osztálytalálkozója, arról nem is beszélve, hogy te mindent megtettél, mégis ő volt az, aki utólag megváltoztatta a döntését,hogy ő mégis elmegy. Ha így döntött, oké, de oldja meg és ne veled ba...on ki. Nekem baromira égne a pofám ha ezt megcsinálnám a 17 éves fiammal! Azzal sem értek egyet, ha egy szülő mindenben alárendeli magát a gyerekének és kinyalja a se...ét, de azt sem bírom, ha valaki úgy viszonyul a gyerekéhez, hogy "amíg az én kenyeremet eszed, addig az történik amit én akarok". Én közölném anyukáddal, hogy elmész, mert mindent megtettél azért, hogy mehess, így ha ő meggondolta magát, akkor oldja meg ő a húgod elhelyezését. (39/N)
2010. jún. 2. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!