A szüleim nem vesznek meg semmit. Mit tegyek?
20 éves vagy, fizetik a kajádat a rezsidet, egy diákmelos napbol.kapsz 2 farost is (nem a 20 ezreset kell venni), többek között.
Én is dolgoztam egyetem mellett (és ösztöndijat is kaptam, jo nem.sokat), zömmel hétvégén. És JO volt, h megvehetek magamnak ezt azt nem.kuncsorognom kell érte.
Azért az sehogy nem normális, hogy az ember a 14 éves gyerekének nem vesz ruhát.
Mostanra felnőtt lettél, szerintem már ne számíts rájuk, hiszen eddig sem támogattak. Neked kell megoldani.
Ha ennyi a jövedelmük akkor nyomatékosan kérd vissza amit kölcsön adtál. De egyébként miért kéne venniük neked bármit
Gondolom otthon laksz a rezsibe nem kell beleadnod és ennivaló is van a hűtőben. Szerintem túlzás elvárni enmyi idősen, hogy divatra meg szórakozásra is ők adjanak. Miért nem vásárolsz turkálóban? Van amelyikben hó végén 200-300ft egy darab. Akár márkás farmer is. Azt te is meg tudnád venni. Mindenki addig nyújtózkodjon amígva takarója ér. Én nem értem a felháborodásod komolyan. Sokan ilyenkor már egy albérletet is fizetnek ömerőből. Ha annyira zavar beszéld meg velük, de szerintem magad is meg tudnád ezt oldani. Valamikor fel kell nőni.
A diákhitellel mi van? Persze ha nem büfészakot végzel éppen.
(Még ha csak felveszed és berakod a bankba kamatoztatni is többet fogsz visszakapni, mint amennyit a hitellel együtt kellesz visszafizetned. Persze ez nem oldaná meg így a jelenlegi problémád.)
19)
450-ből 200 hitelre? Nem valószínű. Maximum annyi hitelt engednek felvenni, amennyinek a minimális törlesztése a fizetésed maximum 30%-a. (50% ha jól keresel de 225e/fő annyira nem "jó".. persze jó :D, de nem "annyira")
Ez pedig sehogy nem jön ki kétszáz ezerre. Persze kitudja mire költik, egyébként ő dolguk.
Bár ezt én sem értem, hogy mi ez a "nettó 450 ezer nagyon kevés" dolog. Anyám például nettó 250 körül keres (+ gyerektartás + családi pótlék + nagyapám nyugdíja, ami annyi, amennyi), de valahogy mégis megvan oldva, hogy egész boldogan elélünk belőle, pedig rajtunk kívül 2 kutyát és egy tonnányi galambot is fent kell tartani. :D
Ha 450-et keresne tiszta Kánaán lenne itthon, szóval ebből kiindulva nem értem, hogy hogy mondhatja valaki, hogy "450 nettó nagyon kevés", vagy csak ennyire sz#rul gazdálkodnak egyesek a pénzzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!