Miert nem engedi anyam hogy a baratom itt aludjon?
Figyelt kérdés
Mar 10 honapja egyutt vagyunk,en 17 o pedig 21...birjak a fiut,sokszor szokunk egyutt lenni hogy nalunk van es anyumekkal szorakozunk,nem ertem miert nem engedik hogy itt aludjon,anyam veszi nekem a fogamzásgátló tablettat tudja hogy mar lefekudtunk de megse engedi hogy itt aludjon a baratom..mondja hogy meg korai...mar 2 honapja kerdezgetem tole es a valasza mindig az hogy majd maskor,meg korai,es elkezd maniazni hogy ne b*zd fel az agyam....
Hogy szedhetnem ra hogy itt aludjon?!azt mondta nyaron itt aludhat majd..abbol se lett semmi..
Panaszuk nem lehet ram kozepes tanulo vagyok,nem jarok bulizni, inkabb otthon vagyok veluk es segitek az otthoni dolgokban,fozok,takaritok,kertben segitek nekik mindent... Nem szeretek szorakozni jarni,ha csak tehetem mindig otthon vagyok... Mivel szedjem ot ra hogy vegre meg engejde?:(
Csak lepontoztad azokat a válaszokat, akik nem veled értettek egyet, hanem megértették Édesanyádat is.
2017. nov. 19. 16:25
32/35 anonim válasza:
#31 de mi a túrót értsünk meg az anyán? Semmi normális magyarázatot nem ad a lányának! Mit értsen meg a kérdező azon, hogy "majd máskor"? Meg "ne b. Fel az agyam"? Ezt nagyon nem lehet megèrteni.Azt meg lehetne érteni, hogy "Èdes kislányom, az én erkölcsi rendembe nem fér bele, hogy házasságkötés előtt együtt aludjatok". Vagy "Nem vagyok biztos benne, hogy nem csak kihasznál ez a fiú. Szeretném tesztelni, vár-e rád". Vagy "nem akarom, hogy a szomszédok könnyűvérű nőnek tartsanak" vagy "zavarban vagyok a barátod előtt, ha nem vágom magam puccba". Érted, valami értelmes indoklás kéne. De ez, hogy idegenekkel kell tippelni, mi a baja az anyának a pasival, nonszensz.
2017. nov. 19. 17:40
33/35 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell megindokolnia addig még gyanítom csak ő fizeti egyedül a rezsit, a kaját és övé a ház/lakás.
2017. nov. 19. 20:04
34/35 anonim válasza:
Persze, nem kell megindokolni. Csak mindenkinek könnyebb, ha van egy elfogadható indok, hogy miért nem. Talàn lenne megoldás is. Így most a gyerek nyúzza az anyját, haragszik rá, értetlenül áll a döntés előtt. Az anya meg ideges a szekálástól. Kinek jó ez? Miért jó elvadítani otthonról a gyereket? Mi mindent meg tudtunk beszélni anyukámmal. Ha valamit nem engedett, annak nyomós oka volt. Nem jött a hülye hatalmi játszmával, hogy övé a lakás, meg ő tart el. (Mellesleg a szülők idős korára fordulhat a kocka. Én ezzel nem érvelnék) Partnerként kezelt, és értelmesen meg tudtuk beszélni a problémákat, és mindig találtunk megoldást. Kérdező, apukád mit mond erről az egészről? Őt nem tudod magad mellé állítani? A barátodnál nem tudtok aludni?
2017. nov. 19. 20:52
35/35 A kérdező kommentje:
Apukam nem szol bele ebbe...nem az igazi apukam,6 eve van egyutt anyummal es ilyenekbe nem szol o bele..anyamnak nem tetszene az sem hogy ott alszok naluk...de mar ebben az egy ket napban egyre engedekenyebb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!