Miert nem engedi anyam hogy a baratom itt aludjon?
Figyelt kérdés
Mar 10 honapja egyutt vagyunk,en 17 o pedig 21...birjak a fiut,sokszor szokunk egyutt lenni hogy nalunk van es anyumekkal szorakozunk,nem ertem miert nem engedik hogy itt aludjon,anyam veszi nekem a fogamzásgátló tablettat tudja hogy mar lefekudtunk de megse engedi hogy itt aludjon a baratom..mondja hogy meg korai...mar 2 honapja kerdezgetem tole es a valasza mindig az hogy majd maskor,meg korai,es elkezd maniazni hogy ne b*zd fel az agyam....
Hogy szedhetnem ra hogy itt aludjon?!azt mondta nyaron itt aludhat majd..abbol se lett semmi..
Panaszuk nem lehet ram kozepes tanulo vagyok,nem jarok bulizni, inkabb otthon vagyok veluk es segitek az otthoni dolgokban,fozok,takaritok,kertben segitek nekik mindent... Nem szeretek szorakozni jarni,ha csak tehetem mindig otthon vagyok... Mivel szedjem ot ra hogy vegre meg engejde?:(
lanyom is aludt már a pasijanal, és fordítva is, én is ellenzem, de ő 14 éves. de ha már lefeküdtek akkor tökmindegy. :/
2017. nov. 16. 15:55
12/35 A kérdező kommentje:
14 evesen megengedte?..csak en mar lassan 18 es meg igyse engedi...
2017. nov. 16. 15:59
13/35 anonim válasza:
Én sem szívesen kerülgetnék a lakásomban egy idegent. Akkor sem, ha a lányom aktuális barátja. Ez nem prűdség. Ha valaki itt alszik, annak kell vacsora, mosdik-fürdik,tiszta törülköző, reggel reggeli stb. Éjjel sem szeretnék vele összetalálkozni WC-re menet.
2017. nov. 16. 16:00
14/35 A kérdező kommentje:
Anyuekat az nem zavarja,amikor nyaron kint volt egesz csalad es apum es a baratom kint dolgoztak a kertben anyum szolt neki hogy mennyj furodni tiszta torolkozot is adott neki,meg volt hogy atthivta vacsorara,es szeretik ha itt van
2017. nov. 16. 16:02
15/35 anonim válasza:
Nyaggasd annyit, hogy már az őrületbe kergesd, és inkább megengedi, csak hagyd már békén. Vagy tojd le és aludj Te a barátodnál. Ha földszinten laktok, másszon be hozzád éjjel az ablakon. ;)
2017. nov. 16. 16:11
16/35 A kérdező kommentje:
Csaladi haz,Max felmaszik a balkonon...
2017. nov. 16. 16:15
17/35 anonim válasza:
Ja, és az otthoni serénykedésből is visszavennék. Úgy tűnik, akármit csinálsz, anyukád nem foglalkozik a vágyaiddal. Akkor meg minek töröd magad. Főzés meg takarítás helyett inkább tanulj, mert azt a közepest jó lenne legalább jóra javítani. Aztán ha nálad aludhat a pasi, akkor újra Te leszel a házitündérek gyöngye. Vagy legalább adjon anyukád normális magyarázatot, miért nem aludhat nálad a pasi. A "még korai" nem az. Te őszinte vagy vele (ezen is lehet ám változtatni, ha képtelenség szót érteni vele), az a minimum, hogy ő is őszinte Veled. Vagy ha szerinte korai, beszéljètek meg, hogy mikortól nem korai. A barátod mit szól ehhez az egészhez?
2017. nov. 16. 16:24
18/35 anonim válasza:
Más is leírta azt, hogy a közepes eredmény nem egy nagy szám és anyád azt kerülget a saját házában, akit akar. Szóval a dugás szó miatt voltál árulkodós majom. A te b*szás szód sem sokkal különb, illetve többször is mocskos volt a szád, ezért ennyi erővel én is jelentettem a kérdést, mert ez is trágár.
2017. nov. 16. 17:20
19/35 anonim válasza:
Vedd figyelembe azokat a válaszokat, amelyek az anyád számára kellemetlen, zsenánt helyzeteteket emelik ki, amikor a lakás tulajdonosa nem akar "viselkedni" idegen előtt. Nyilván nem akarja, hogy őt idegen hálóingben, kombinéban lássa, zilált hajzattal, csipás szemmel, amikor nem mer elengedni egy pukkantást, egy böfögést, mert "viselkednie" kell. Ezek olyan intim megnyilvánulások, amelyeket sokan még a saját családjuk előtt sem engednek meg maguknak, hát még milyen kellemetlen érzésük van egy "idegen" jelenlétében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!