Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem engedi anyam hogy a...

Miert nem engedi anyam hogy a baratom itt aludjon?

Figyelt kérdés

Mar 10 honapja egyutt vagyunk,en 17 o pedig 21...birjak a fiut,sokszor szokunk egyutt lenni hogy nalunk van es anyumekkal szorakozunk,nem ertem miert nem engedik hogy itt aludjon,anyam veszi nekem a fogamzásgátló tablettat tudja hogy mar lefekudtunk de megse engedi hogy itt aludjon a baratom..mondja hogy meg korai...mar 2 honapja kerdezgetem tole es a valasza mindig az hogy majd maskor,meg korai,es elkezd maniazni hogy ne b*zd fel az agyam....

Hogy szedhetnem ra hogy itt aludjon?!azt mondta nyaron itt aludhat majd..abbol se lett semmi..

Panaszuk nem lehet ram kozepes tanulo vagyok,nem jarok bulizni, inkabb otthon vagyok veluk es segitek az otthoni dolgokban,fozok,takaritok,kertben segitek nekik mindent... Nem szeretek szorakozni jarni,ha csak tehetem mindig otthon vagyok... Mivel szedjem ot ra hogy vegre meg engejde?:(

2017. nov. 16. 15:36
1 2 3 4
 21/35 ede1219 ***** válasza:
6%

Talán azzal, hogy megtanulsz magyarul fogalmazni és helyesen írni!

Egyébként miért akarod átverni?

2017. nov. 16. 18:34
 22/35 anonim ***** válasza:
53%
Mekkora a lakás? Lehet, anyád nem akar reggel idegen pasikat kerülgetni a fürdőben.
2017. nov. 16. 18:46
 23/35 anonim ***** válasza:
13%

"Csaladi haz,Max felmaszik a balkonon."

NA itt lenne véged. Mit gondolsz magadról? Úgy lenne kihajtva a faszika, hogy csak na.

Rettentő irritáló a stílusod.

A te házad? Nem. Értelmesen beszélj a szüleiddel, de ne így, mert nem lesz jó vége.

2017. nov. 16. 18:50
 24/35 anonim ***** válasza:
27%

Amikor megismerkedtünk a férjemmel nagyon ki voltak akadva a szüleink, ha együtt akartunk aludni. Vagy nem engedték vagy csak ritkán és akkor is hisztiztek. Akkor borzasztóan zavart a dolog, de csak megerősített minket. Persze amint tudunk összeköltöztünk (20 évesen).

Azóta saját házban élünk és reméljük hamarosan babánk is lesz. És így az igaz felnőttkor küszöbén megértettem őket utólag, mert minket is baromira idegesítene egy idegen a házunkban! Nem azért teremtettünk meg magunknak egy otthont, hogy más csak úgy odapofátlankodjon!

2017. nov. 16. 19:55
 25/35 anonim ***** válasza:

De konkrétan nem mond semmit? Mert akkor tényleg nem tudok semmi normális, érthető okra gondolni...Ha nem indokolja meg, csak rávág ilyeneket, hogy "korai" és halogatja, majd elkezd veszekedni, akkor az megértem, hogy idegesít. Nem értem, hogy mi baja van...Amit pl. itt is írnak néhányan, hogy pl. kellemetlen lenne neki, hogy ő is ott van, feszélyezve érezné magát stb., az mondjuk egy érthető ok lenne, de akkor sem értem, hogy ezt miért nem lehet egyenesen megmondani, hogy "figyelj kislányom, ezért és ezért nem szeretném" (bár nekem kicsit ez is furcsa... szerintem 1-2 alkalmat ki lehet bírni, de különben sem jelent ez nem tudom mekkora alkalmazkodást, főleg ha valaki alapból kultúrált, tud viselkedni és nem kell megjátszania magát emberek között sem). Nálunk ilyen probléma sosem volt... Úgysem a szülőkhöz megy a fiú, hanem hozzád, úgyhogy szerintem nem zavarna sok vizet, picit beszélgetnek vele és ennyi. Ráadásul azt írod, hogy kedvelik is, úgyhogy végképp nem értem.

Szerintem kérdezz rá a szüleidnél, hogy konkrétan mi az oka és ilyen semmitmondó válaszokat ne fogadj el, hanem mondják meg a konkrét okát, érveljenek. Ha úgy látod, hogy semmi értelme, akkor próbáljátok meggyőzni a párod szüleit.

2017. nov. 16. 20:07
 26/35 anonim ***** válasza:
48%
Vicces ez a "nem akar anyuka idegent kerülgetni a lakásban". De azért a kertben dolgozhat az idegen, mi? Nincs ennek kicsit kihasználás szaga?
2017. nov. 16. 21:53
 27/35 anonim ***** válasza:
Más amikor ő úgy érzi, hogy belefér a konfortzónájába. Én átérzem. Más nappal akkor az ember nyitottabb. Meg más este amikor már nyugalomban pihenni akar. Az alvásnál nem vagy tudatodnál így van aki nem szereti ha egy "idegen" ott van. Ezzel nem tidsu mit csinálni. Ha este ott van az olyan kicsit mintha a családctagja lenne. Hát anyukád lehet ezt még nem érzi, és nincs rá felkészülve. Hagyj neki időt vagy kedvesen próbálj érdeklődni au okáról. Ha erőszakoskodsz csak be fog rágni.
2017. nov. 16. 22:53
 28/35 anonim ***** válasza:
52%
#26 há még szép, mikor 4 éve voltam együtt párommal ne jöjjön karácsonyi vacsorára mert "nem családtag" (mamám majdnem leszidott hogy miaz hogy nem hoztam el őt is) akkor persze hirtelen az lesz mikor térkövet kell rakni vagy levinni a szememtet.... ja várjál nem, mert pl ha itt van nagypapám nem kéri meg, tényleg nem családtag, inkább csicska neki....
2017. nov. 17. 09:30
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem üljetek le és beszéljétek meg a "még korai" olyan kamuindok mint a "mert az anyád vagyok és azt mondtam" ha az a baja hogy nem akar éjszaka vécére menet összefutni vele, oké, megértem de legalább ismerje be vagy valami.

Főleg így nem értem hogy éltek is szexuális életet, anyám is megmondta mikor kb 3 hónap után engedte az ottalvást hogy igazából mit csinálnánk az éjjel amit nappal nem tudunk?

2017. nov. 17. 09:32
 30/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm,örülök hogy voltak itt olyan emberek akik nem csak azer irtak hogy belem kossenek es provokáljanak!:)
2017. nov. 18. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!