Más is utálja az anyósát és apósát?
Én szeretem őket,semmi bajom nincs velük.Egyszerű,rendes,jó emberek,bár vannak hibáik,mint nekem is,meg mindenkinek.
Viszont azt hozzátenném,hogy a lányukat ki nem állhatom,és nem azért,mert mai fiatal vagyok... :-) Így alakult.
Én igyekszem szeretni őket, de valahogy az egész család nem az én világom... persze a családi béke érdekében mindent megteszek.
Az após tündér, nagyon szeretem. Az anyós meg olyan, amilyen épp lenni akar. Ha minden jól megy, akkor belesz..ik, jól beszólogat, osztja az észt. Ha meg látja, gond van köztem és a férjem közt, akkor meg lapít...Hát lehet az ilyet szeretni?
Persze, hogy más is utálja, de még hogy.
Jobban mondva, nem szeretek ilyen szót kimondani, hogy utálom, inkább azt mondom, hogy nem szeretem, de nagyon nem. A tiszteletet megadom neki, mert az jár neki azért amiért felnevelte a páromat, de kifújt. Nem szeretem, ha valaki játssza a szendét, közben meg alattomos, számító és manipulatív. Nekem egyszer olyat beszólt, hogy még a fia is nézett, hogy hogy képes ez a kis szende szolid teremtés ilyet kiejteni a száját. És hozzáteszem én semmit nem csináltam, ő hazudott, amit be is vallott. És akkor nekem kell beszólni. Ha már egy felnőtt nő, aki anya, szemrebbenés nélkül képes hazudni, az már milyen anya, anyós szerintetek?
Én nem ezt szoktam meg, az én anyukám csak segít, nem hazudik, nem álszent, és csak a mi javunkat akarja. Na anyós ennek az ellentéte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!