Vacsorára mehetek hozzájuk "cici kidobós" felsőben?
Párom szüleihez megyünk szombaton vacsorára.
Csinosan,alakomnak megfelelően öltözködtem mindig is,bár az átlagnál sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek a megjelenésre.
Ez a kivágott felső is ízléses,nem köldökig kivágott,de mivel kellemes, C kosaras méretű melleim vannak,ezért mindenképpen rájuk fog cuppanni az anyag.
Engem totál nem zavar, de nem tudom,ilyenkor mi van,mert ő az első barátom, akinek megismerem a szüleit.
N.
Tudsz képet küldeni, mert már komolyan mondom, el nem tudom képzelni, hogy milyen mellekről beszélsz, és milyen felsőről, és hogy te mennyire büszke vagy a melleidre. Pedig nő vagyok.
Hány éves vagy?
Nekem is nehezemre esik elképzelni, pedig nekem is C-s melleim vannak.
Nem lehet, hogy csak te érzed őket ennyire feltűnőnek? :) Nyilván ide nem érdemes képet tenni, a sok perverz pasi csak kihasználná :D, de ha van őszinte férfi/női ismerős, akkor lehet, hogy érdemes véleményt kérni. Meglehet, egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, mint hiszed.
"... a nőknek vagy semmilyen, vagy nem szép mellük volt"
Az egód nagyobb, mint a melleid.
" Az egód nagyobb, mint a melleid."
Irigységed zöldebb,mint Shrek.
Köszönöm a válaszokat.
A szép feszes, kerek C-kosaras mellet úgy hívják: implantátum.
Kezdem érteni, honnan ered a kérdés :)
"Irigységed zöldebb,mint Shrek."
És mire lennék irigy szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!