Vacsorára mehetek hozzájuk "cici kidobós" felsőben?
Párom szüleihez megyünk szombaton vacsorára.
Csinosan,alakomnak megfelelően öltözködtem mindig is,bár az átlagnál sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek a megjelenésre.
Ez a kivágott felső is ízléses,nem köldökig kivágott,de mivel kellemes, C kosaras méretű melleim vannak,ezért mindenképpen rájuk fog cuppanni az anyag.
Engem totál nem zavar, de nem tudom,ilyenkor mi van,mert ő az első barátom, akinek megismerem a szüleit.
N.
32 :
nem tudom,feltűnt-e,hogy érkezett vagy 20 válasz,ami után elgondolkodtam,hogy lehet,hogy valóban hanyagolható lenne...ezért írtam.
erre nem gondoltál,mi ? ....
35:
majd én eldöntöm,hogy mit írok ki,jó ?
a válaszod is felesleges volt.
meg elég is.
Azért a C kosár nem tejcsárda, ez még nem az a kategória, ami mindenből kibuggyan.
Mélyen dekoltált felsőt ne vegyél, mert az valóban nem illendő, pl ilyen:
De simán nőies, V kivágás, vagy szimplán alakodat kiemelő cuccokkal nincs gond. Nyilván a cicid felső íve valamennyire látszani fog, de ez természetes.
Mondjuk a tripla pushup melltartót, amelyik a nyakadba nyomja a cicit, hogy így feszüljön:
Na az ilyet hagyd otthon. Bár ez nyilván részben photoshop, de sajna sokan követik el élőben is ezt a hibát. :)
" De simán nőies, V kivágás, vagy szimplán alakodat kiemelő cuccokkal nincs gond. Nyilván a cicid felső íve valamennyire látszani fog, de ez természetes.
[link] "
igen,kivágás ügyileg pont ilyen visszafogottra gondoltam, bár nem pont ezekre a felsőkre,mert eléggé rondák az én megítélésem szempontjából.
Azt aláírom,hogy a C kosár még nem tejcsárda, csak nekem annyira szép,feszes,kerek melleim vannak, hogy még egy ilyen visszafogott kivágású felsőben is rendkívül feltűnőek. A belinkelt képeken a nőknek vagy semmilyen, vagy nem szép mellük volt. Úgy persze nem feltűnő. Ők simán felvehetnek ilyet,senki se veszi észre a mellüket.
igen, a cicim felső ívére gondoltam kifejezetten.Az pedig mindenből kilátszik,nem kell kitenni pluszba.
Na majd megoldom valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!