Párkapcsolatban élők, mint tennétek ebben a helyzetben?
Tegyük fel, hogy van egy viszonylag régóta tartó viszonylag jó kapcsolatod (4-6 év). Tisztában vagy vele, hogy a másik ugyan nem életed nagy szerelme, de nagyszerű társ, és értékes ember. Időnként szenvedsz, időnként őt szemlélve arra gondolsz, hogy jól döntöttél, mikor őt választottad.
Aztán egyszer csak jön valaki, aki magával ragad, akivel tökéletesen egymsához illetek, aki szép és jó kívülről és belülről. A tetszés viszonzott, egymásba gabalyodtok, rá gondolsz este, mikor lehunyod a szemed, de egyelőre nem vagy vele tisztában, hogy mit kéne tenned. Elahgynád a járt utat a járatlanért?
12:40 vagyok!
őt három hete ismerem,
Nem elítélni akarlak, de ez nagyon kevés. Aludj erre még párat.
a kommentedhez:
nem vagy érte felelős
felnőtt meber ő is te is
ez inkább magadnak egy érv, mert még nem tudsz dönteni
neki sem teszel jót, ha szánalomból vagy vele
joga van az esélyhez,hogy egy olyan társra leljen,aki nem így áll hozzá
ne érts félre, nem írállak, tudom,hogy ez milyen nehéz,húzhatod is,ha még nem ért meg benned a döntés, csak magadnak ne hazudj :)
"nem csaltam meg a párom vele. ez annyira nem is számít, mert korábban már számtalanszor megtettem. úgy voltam vele, hogy ez csak szex"
A pofam leszakad, hogy az olyan nok mint te fogjak ki a normalis pasikat.
A normalis nok meg azokat a pasikat mint amilyen te vagy nobe.
Szep mondhatom!
Remelem az elet visszaadja mindet neked.
11:12-es válaszhoz annyit fűznék hozzá, hogy tény és való a szép emberek sokkal több ajánlatot kapnak, mint a kevésbé szépek, de ez nem jelent semmit. aki hűséges, az hűséges, akkor is, ha sok ajánlatot kap. a másik,. hogy a szépségnek is 2 fajtája van: az egyik, hogy a pasidat mások is rengetegen iszonyú jó pasnak tartják, a másik meg, hogy szerinted nagyon jó pasi, míg másokat hidegen hagy.
én annyit tudok mondani, hogy sokszor meg vagyunk elégedve dolgokkal, aztán amikor kipróbálom valami mást rájövünk, hogy hát ez lehet még sokkal jobb is! és onnantól nem adod alább.
nos hát az "új" valóban egy elég jó csaj, de amitől igazán jó, az nem a külleme (imádom azt is, és mások is állandóan bámulják), hanem a belső tulajdonságai. mint írtam, nálam az okozott igazán nagy megrázkódtatást, hogy rájöttem, milyen lenne valakivel az engem érdeklő dolgokról partnerszinten beszélgetni, nem csak úgy, hogy én elmesélem, ő meg készségesen meghallgatja. őt érdeklik az én dolgaim, felnéz rám, és csodál azért mert (szerinte) okos vagyok, ahogy én is el-elmerengek azon, hogy ez a lány nagyon különleges és jól kialakult képe van a világról. mindenhez hozzá tud szólni, tulajdonképpen lehet, hogy több témához, mint én. bár van vele szemben 5-6 év előnyöm tapasztalatban :)
nagyon egyedi hozzáállása van az élet más kérdéseihez is. nem általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!