Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölök tiszta szívemből...

Gyűlölök tiszta szívemből mindenkit, a batátnőmet is és mindenkit az apámat anyámat húgomat. Mindenki ellenem van, elegen van, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 19:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
24%
szedd szépen a gyógyszereket, amiket fölírtak neked!!!!!!!
2010. máj. 30. 20:49
 22/31 A kérdező kommentje:
nemtom miről beszélsz, természetesen lepontoztalak
2010. máj. 30. 20:55
 23/31 anonim ***** válasza:
56%

,,Ha van 5 ember, ezek közt az egyik mindegyiket utálja, akkor a maradék 4 is utálja azt az egyet. Leghatásosabb, ha az az egy likvidálódik és megmarad a béke."

Nem a saját kis idióta életedből kellene kiindulnod, ,,kedves" gyökér válaszoló!A Hozzád hasonlókat kéne likvidálni.

Kérdező,ne lásd ilyen sötéten a dolgokat,ezzel a környezeteden kívül saját magadat is megterheled,erre meg senkinek nincs szüksége.Általában annak az embernek ugrik a torkának mindenki,aki kimondja az igazságot,és míg ő egyedül védi a maga igazát,addig a többiek csapatostul támadják,mint a hiénák.Nem tudom,mi a konkrét probléma,vagy igazából ki a hibás,de az biztos,hogy megoldhatatlan probléma nem létezik.S a gyűlölet mindig rossz tanácsadó.

2010. máj. 30. 21:28
 24/31 anonim ***** válasza:
16%

Utolsó!

Én vagyok az a gyökér, aki a saját életéből indul ki, tudod. :)

Igazam van, mindig is utáltam a műdepiket, egyszerűen kinőhető, kezelhető és felesleges. Másfelől pedig amit leírtam egy természetes dolog, a kívülállókat kivetik mindenhol. A társadalomban, az állatvilágban, de még a búzában is feltűnik egy sötétebb szem. Nem azt mondom, hogy az egyéniség rossz, de ez a viselkedés szánalmas és céltalan. Engem nem kell likvidálni azért, mert nem írom ki ide minden apró problémámat. A gyökér jelen esetben inkább te vagy.

18/L

2010. máj. 30. 21:40
 25/31 anonim ***** válasza:
21%
ajjj lepontoztál.....aztakurrva.....megyek sírni
2010. máj. 30. 21:50
 26/31 anonim ***** válasza:
59%
Szólj ha végeztél.
2010. máj. 30. 21:52
 27/31 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy gondolod,nem mintha érdekelne,mi a véleményed rólam.

A társadalom egyébként azokat is kiveti,akik nem olvadnak bele a tömegbe,és nem követik a csorda szellemet.A társadalom ilyen.Neki általában birkák kellenek.

S igen,meglehet,a Kérdező csak a figyelmet akarja felhívni magára,lehet,hogy a többieknek van igaza,de az is lehet,hogy jogosan akadt ki.Továbbá az is lehet,hogy kamasz,azok pedig szélsőségesek sajnos.Az agresszióra agresszióval válaszolnak.Ki tudja,mi történt,milyen a családi háttér,stb.

2010. máj. 30. 21:54
 28/31 anonim ***** válasza:
58%
Ne legyél önző.
2010. máj. 30. 22:07
 29/31 anonim válasza:
83%

Uram Isten. Idejutott a világ, hogy egy kétségbeesett embert lealázunk?

Mindenkinek volt tiniként ilyen korszaka. Én bízom benne, hogy megváltozik a helyzeted. Kitartás!!!

2010. máj. 31. 09:13
 30/31 anonim ***** válasza:
69%
Lepontoztál, felpontoztál. Te tényleg gyerek vagy még. Néha az ember hirtelen felindulásból érez haragot, ami nem egyenlő a gyűlölettel. Próbálj egy kicsit higgadtabb lenni. Mert így azokat bántod, akik szeretnek. Biztos, hogy nincsenek ellened, csak máshogy (akár érettebben)gondolkodnak. Ha egy kicsit érik az eszed (nem rossz értelemben) majd változik az életszemléleted. Ha nem akkor, érdemes lenne felkeresni egy pszichológust.
2010. máj. 31. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!