Gyűlölök tiszta szívemből mindenkit, a batátnőmet is és mindenkit az apámat anyámat húgomat. Mindenki ellenem van, elegen van, mit csináljak?
,,Ha van 5 ember, ezek közt az egyik mindegyiket utálja, akkor a maradék 4 is utálja azt az egyet. Leghatásosabb, ha az az egy likvidálódik és megmarad a béke."
Nem a saját kis idióta életedből kellene kiindulnod, ,,kedves" gyökér válaszoló!A Hozzád hasonlókat kéne likvidálni.
Kérdező,ne lásd ilyen sötéten a dolgokat,ezzel a környezeteden kívül saját magadat is megterheled,erre meg senkinek nincs szüksége.Általában annak az embernek ugrik a torkának mindenki,aki kimondja az igazságot,és míg ő egyedül védi a maga igazát,addig a többiek csapatostul támadják,mint a hiénák.Nem tudom,mi a konkrét probléma,vagy igazából ki a hibás,de az biztos,hogy megoldhatatlan probléma nem létezik.S a gyűlölet mindig rossz tanácsadó.
Utolsó!
Én vagyok az a gyökér, aki a saját életéből indul ki, tudod. :)
Igazam van, mindig is utáltam a műdepiket, egyszerűen kinőhető, kezelhető és felesleges. Másfelől pedig amit leírtam egy természetes dolog, a kívülállókat kivetik mindenhol. A társadalomban, az állatvilágban, de még a búzában is feltűnik egy sötétebb szem. Nem azt mondom, hogy az egyéniség rossz, de ez a viselkedés szánalmas és céltalan. Engem nem kell likvidálni azért, mert nem írom ki ide minden apró problémámat. A gyökér jelen esetben inkább te vagy.
18/L
Ahogy gondolod,nem mintha érdekelne,mi a véleményed rólam.
A társadalom egyébként azokat is kiveti,akik nem olvadnak bele a tömegbe,és nem követik a csorda szellemet.A társadalom ilyen.Neki általában birkák kellenek.
S igen,meglehet,a Kérdező csak a figyelmet akarja felhívni magára,lehet,hogy a többieknek van igaza,de az is lehet,hogy jogosan akadt ki.Továbbá az is lehet,hogy kamasz,azok pedig szélsőségesek sajnos.Az agresszióra agresszióval válaszolnak.Ki tudja,mi történt,milyen a családi háttér,stb.
Uram Isten. Idejutott a világ, hogy egy kétségbeesett embert lealázunk?
Mindenkinek volt tiniként ilyen korszaka. Én bízom benne, hogy megváltozik a helyzeted. Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!