Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölök tiszta szívemből...

Gyűlölök tiszta szívemből mindenkit, a batátnőmet is és mindenkit az apámat anyámat húgomat. Mindenki ellenem van, elegen van, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 19:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%

Keresd bennük a jót.

Hogy gyűlölhetnél mindenkit, amikor jóformán senkit nem is ismersz a nagyvilágból? Nézz rá egy kisgyerekre, és utána mondd, hogy gyűlölöd őt... ha kinősz tinikorból, már nem fogsz mindenkit gyűlölni, hidd el, sőt...

2010. máj. 30. 19:52
 12/31 anonim ***** válasza:
40%

De bunkó pa.rasztok írkálnak.Lőjjétek magatokat fejbe inkább ti.Talán ennyi id.ióta ember nem létezne akkor a Földön!

Egyébként mi a gondod pontosan velük,hogy ezt érzed?

2010. máj. 30. 19:52
 13/31 anonim ***** válasza:
16%

Texasi láncfűrészes gyilkos

ez jó tetszik!

és jöhet a Végső állomás

2010. máj. 30. 19:54
 14/31 anonim ***** válasza:
49%

19:52

Csak nem egy másik együttérző 12 éves? :)

2010. máj. 30. 19:55
 15/31 anonim ***** válasza:
93%

Azért gyűlölsz mindenkit, mert rosszul érzed magadat a bőrödben, és utálod saját magadat is, sőt azt hiszem, saját magadat leginkább.

A legtöbben keresztülmennek ezen, könnyebben vagy nehezebben, de a dolog egy idő után elmúlik, és rájössz, hogy azok az okok, amik ezt az érzést kiváltották, teljesen mondvacsináltak, vagy csak a hangulatod miatt találod őket súlyosnak...

Bízz az időben, sportolj, olvass, minden elmúlik, még a legnehezebb kamaszkor is!

Jobbulást, és sok sikert. Meglátod, lesz ez még ígyse!

2010. máj. 30. 19:59
 16/31 anonim ***** válasza:
28%
Ha van 5 ember, ezek közt az egyik mindegyiket utálja, akkor a maradék 4 is utálja azt az egyet. Leghatásosabb, ha az az egy likvidálódik és megmarad a béke.
2010. máj. 30. 20:01
 17/31 anonim ***** válasza:
60%

19.52-es vagyok.

Nem ,nem vagyok 12 éves.

18 éves vagyok.

És mivel a kérdésbe benne van az,hogy mindenki ellenem van- de nem tudom pontosan mi a gondod velük. Ha leírná akkor talán megérteném/megértenénk. Ehelyett mindenki idióta kommentárokat ír.

Lehet,hogy most éli a tini korszakát nem tudom.

Csak utálom ha egy kérdésre barom emberek válaszát lehet olvasni csak. Kár,hogy nem lehet törölni a válaszokat...

2010. máj. 30. 20:02
 18/31 anonim ***** válasza:
92%
ha ennyire utálsz mindenkit , képzled el azt a szituációt amikor senkid sincs. ha most egyedül lennél. egyedül kéne intézned az életed, nem lenne senki akihez fordulhatsz ha baj van. kemény dolog ám az. minden családban vannak összetűzések, de ezeket meg kell oldani, le kell nyugodni. szerintem holnap reggel másként látod a világot.
2010. máj. 30. 20:08
 19/31 anonim ***** válasza:
28%
én is utállak téged:D
2010. máj. 30. 20:13
 20/31 A kérdező kommentje:

én is téged

Csak pillanatnyi felindulás volt, mostanában sokszor apróságokon elkezdünk vitatkozni barátnőmmel és eljutok odáig, hogy elegem van mindenből, nem hiszti ez, ilyenkor azt érzem, hogy nem ért meg senki, de aztán lenyugszok és rájövök, hogy ha kevés is, de van ami örömet tud okozni. Voltak hasznos, segítő, megértő válaszok, köszönöm azokat, segítettek lehiggadni, jártak érte a pontok.

2010. máj. 30. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!