Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem cigány a párom! Hogyan...

Nem cigány a párom! Hogyan bizonyíthatnám ezt be anyumnak?

Figyelt kérdés
A párommal már másfél éve együtt vagyunk,és nagyon harmonikus a kapcsolatunk.Szinte tökéletesnek mondanám.Amikor anyumnak elmondtam,hogy a páromék öten vannak testvérek,akkor Ő azonnal eldöntötte,hogy akkor biztos cigány.Miért lenne cigány,mert több testvére van?Vannak olyan cigányok,akiknek még testvérük sincsen!Az istenért sem tudom meggyőzni,hogy nincs igaza!!!Meg sem hallgat,vagy csak veszekedés lesz,ha szóba hozom a páromat.Már azon is gondolkodtam,hogy valamelyik hivatalos szervtől kérek valami igazolást vagy nem tudom,hogy bizonyíthassam,hogy magyar.De szerintem kiröhögnének,ha egy ilyen igazolást akarnék szerezni.Nem tudom mit tegyek!Kérnék szépen ötleteket,amivel meg tudnám győzni anyumat!Nem akarom,hogy egész életünk végéig ne szóljon a páromhoz.Mi lesz,ha esküvő és gyerek is lesz?Segítsetek légyszi!Köszönöm előre is!
2010. máj. 30. 15:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen mi a francot magyarázkodsz neki?, ha ilyen idióta?
2010. máj. 30. 15:58
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell foglakozni vele, ha nem fogadja el akkor nem! Szerintem üljetek le 1 jó nagyott beszélgetni, nem feltétlenül cigány aki kreol bőrű, külsőröl nem lehet megítélni senkit sem! remélem minden helyre jön! Sok kitartást!
2010. máj. 30. 15:59
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán miért érdekel, mit gondol anyád? Költözz el otthonról, ne is szólj anyádhoz, míg ilyen balf*sz, már bocsánat...

A párod nem roma, de anyád ezek alapján olyan természetű, mint egy romaasszony, menjen a Mónika-showba üvöltözni, mert az agyi szintje ott van...

Ha roma is lenne a párod, a leírás alapján különb ezerszer az anyádnál! Szerintem eleve baja van a pároddal, ez a hány tesója van dolog eléggé mondvacsinált. Értelmes, felnőtt ember ilyennel nem döfködne örökké...

Szerintem ha otthagynád a fenébe, és a párodat választanád, majd észheztérne. Ha meg nem, az az ő baja. Ha Te így boldog vagy, ne hagyd, hogy az ostoba anyád közétek álljon.

2010. máj. 30. 16:00
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem négy bátyám van és még sem vagyunk cigányok! Apukám és anyukám is dolgos diplomás értelmes emberek és lassan már mind az öt gyerekük is szóval ennyit erről anyukád eléggé buta indokot talált arra hogy kiutálja a párod!

2010. máj. 30. 16:56
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem anyádat most egy szép nagy család már neki rögtön faji kérdés? 5 gyereket nem olyan nagy dolog megcsinálni, nem kell ahhoz cigánynak lenni!
2010. máj. 30. 17:07
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Vágd már anyád fejéhez hogy apádék is 5en vannak. Ilyen hülye nőőőt.... áááááá
2010. máj. 30. 19:23
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Papírt nem tudsz szerezni róla, mert az számít romának, aki annak vallja magát. Tehát elvileg senkire nem lehet rámondani, csak ha ő azt nyilatkozza magáról. Még ha annak néz is ki.

Szerintem hagyd ezt a témát rá, idővel majd lehet szégyenleni fogja magát anyukád, mert megkedveli és rájön, hogy mekkorát tévedett.

2010. máj. 30. 20:02
 28/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek,aki írt!

Sok jót írtatok nekem!

Én is már úgy vagyok vele,hogy inkább ráhagyom,és olyankor csöndben van.

Idővel rá fog jönni,hogy nem volt igaza,és akkor majd tényleg szégyellni fogja magát.

Amúgy a párom vezetékneve német eredetű,már ez is kizárja a roma feltevést.

2010. máj. 30. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!