Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem cigány a párom! Hogyan...

Nem cigány a párom! Hogyan bizonyíthatnám ezt be anyumnak?

Figyelt kérdés
A párommal már másfél éve együtt vagyunk,és nagyon harmonikus a kapcsolatunk.Szinte tökéletesnek mondanám.Amikor anyumnak elmondtam,hogy a páromék öten vannak testvérek,akkor Ő azonnal eldöntötte,hogy akkor biztos cigány.Miért lenne cigány,mert több testvére van?Vannak olyan cigányok,akiknek még testvérük sincsen!Az istenért sem tudom meggyőzni,hogy nincs igaza!!!Meg sem hallgat,vagy csak veszekedés lesz,ha szóba hozom a páromat.Már azon is gondolkodtam,hogy valamelyik hivatalos szervtől kérek valami igazolást vagy nem tudom,hogy bizonyíthassam,hogy magyar.De szerintem kiröhögnének,ha egy ilyen igazolást akarnék szerezni.Nem tudom mit tegyek!Kérnék szépen ötleteket,amivel meg tudnám győzni anyumat!Nem akarom,hogy egész életünk végéig ne szóljon a páromhoz.Mi lesz,ha esküvő és gyerek is lesz?Segítsetek légyszi!Köszönöm előre is!
2010. máj. 30. 15:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha papirral akarod igazolni anyukádnak azt, hogy nem cigány a párod, akkor régen rossz. Mutasd be anyukádnak a párod, de előtte próbáld meg elmagyarázni neki, hogy milyen fontos neked, hogy elfogadja őt. És azt is, hogy ha nem akkor lehet, hogy téged fog elvesziteni. Hátha igy észhez tér.
2010. máj. 30. 15:30
 12/28 anonim ***** válasza:
95%

anyukádnak nagyon hülye felfogása van...

és a te dolgod,hogy kivel vagy együtt,nem az övé.

másrészt ha cigyány lenne ,akkor mi lenne?köztük is vannak rendes emberek,akik tisztességesen dolgoznak és élnek a családjukkal,és nem feltétlenül van sok gyerekük.

kár,hogy a többség nem ilyen,és ezért általánosít mindenki.

2010. máj. 30. 15:32
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Na és ha cigány is lenne? Többet nem állna szóba veled anyukád? Nem mondhatja meg, hogy kit szeress és nem zsarolhat azzal, hogy így viselkedik veled. Szereted a párod és kész. Ha ezt az okot nem, akkor talált volna más hibát a párodban, hogy miért nem való hozzád. Ha szeretem a gyerekem elfogadom őt a döntéseivel együtt. Egyébként mindegy milyen papírt dugnál anyukád orra alá jelen esetben a nemesi származás is kevés lenne ahhoz, hogy elfogadja, egyedül választasz párt magadnak.
2010. máj. 30. 15:36
 14/28 A kérdező kommentje:

Az első talijuk anyuval a strandon volt,meg is hívta a páromat fagyizni.Eddig minden oké volt és még szimpatikus is volt neki.Ez kb a kapcsolatunk első 2-3 hónapjában volt.

Aztán szóba jött,hogy hány tesója van,és ekkor megkérdezte tőlem: "Ez a fiú nem cigány?" Mondom: Azért,mert több tesója van?

Apámék is öten voltak mégsem cigány ,és én sem vagyok az.

Szóval anyum látta is és beszélt is vele párszor,de mondom,amint kiderült,hogy öten vannak,egyből megfordult a hozzá állása a kapcsolatunkhoz.

Azóta eltelt jó pár hónap,és szinte szóba sem tudom nála hozni a témát,mert balhé van belőle.

Saját magát járatja le,mert egy pár embernek elkezdte mondogatni,hogy cigány pasival járok.

Amúgy nem volt soha ilyen felfogása anyámnak.Mindig mindenről tök normálisan el tudtunk dumálni.

De ebben most nagyon nem értünk egyet.

Amúgy 30 éves vagyok a párom 4 évvel fiatalabb.De ez egyáltalán nem számít.Szeretjük egymást!

De nagyon szeretnénk,ha anyu végre belátná,hogy nincs igaza.

A párom cukrász végzettségű és 5 évig járt suliba.Jelenleg is ebben a szakmában dolgozik más lassan 2 éve.Rendes megbízható és még angolul is elpötyög,ha kell.

Szóval,ez már eleve egy jó bizonyíték,de ez nem elég anyámnak,basszus:(

2010. máj. 30. 15:37
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig minden választ, de annyit hozzáfűznék, hogy (ne haragudj, de) anyukádnak elég rossz a felfogása, ha ennyi adat alapján el is döntötte, hogy a párod cigány. Sajnos ha nem akar meghallgatni, akkor nem tudsz mit tenni. Szerintem nem kell bizonygatni... ha szereted a párod, akkor ne hagyd magad "lebeszélni róla", és szeressétek egymást, sok boldogságot! :D

Amúgy nekem van egy oszt.társam, akinek van 4 tesója + ő, és közel sem cigány! Jófej, kedves és MAGYAR! ^^ Ennyit erről. :P

2010. máj. 30. 15:39
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd be őt az anyukádnak. Egyébként óriási tévhit, hogy akik többen vannak testvérek, azok cigányok. Így a világon szinte bárkire rá lehetne mondani, hogy cigány.

Ha nem akarod, nem muszály bemutatnod őt, elég ha adsz róla egy képet az anyukádnak. Csak ne legyen nagyon sötétes színe, mert akkor az anyukád egyből rámondja a cigányt.

2010. máj. 30. 15:41
 17/28 anonim ***** válasza:
76%

Sziasztok nem birom a előitéleseket de am szerepel a cigány szóba a munka=

buti

butyi

safrepen 3 szó is van rá:)

am nem tom miért lenne baj ha cigány ha dolgozik normális

2010. máj. 30. 15:42
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Apukádék is öten voltak? Akkor őt nem cigányozta le? Elég buta egy felfogás. Dolgozik, becsületes,akkor mi kell még? Ismerek egy családok nyolcan! Vannak tesók, közel sem cigányok. Ez nagyon buta dolog,ahogy anyukád viselkedik.
2010. máj. 30. 15:44
 19/28 A kérdező kommentje:

Nekem is vannak roma ismerőseim és semmi gondom velük.

Anyuval nagyon jó a kapcsolatunk,csak nem beszélünk a páromról.Tudja ,hogy van nekem ,és mikor nem alszom itthon nyilvánvaló,hogy hol vagyok.

Nem azért akarom bizonyítani,mert én is kételkedem,hanem ,hogy megnyugodjon,és fogja már fel,hogy nincs igaza.

Ha igy viselkedik,akkor engem fog elveszíteni,és ezt azért nem szeretné,hiszen Ő hozott a világra.

Kitartok a párom mellett bármi áron!!!

De gondolom mindenki arra törekszik az életében,hogy a szüleivel és a párjával is jó legyen a kapcsolata.

Nem akarok választani! És nem is fogok,csak rossz érzés,hogy azt az embert nem fogadja el,akit mindennél jobban szeretek.

Jogos lehet az a kérdés is,hogy miért nem költözök el otthonról?!

Mert úgy szeretnék elmenni,hogy nem haragból hanem úgy,hogy anyu is normálisan álljon a dolgokhoz,és bármikor nyugodt szívvel fogadjon minket vagy mi menjünk majd át hozzá.

Amúgy semmi jele a páromon a cigányságnak.Világos bőrű,enyhén szeplős,de csak nap hatására,és a tesójai is kb ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek.

De ,ha roma is lenne,és dolgos,nem piás,és nem agresszív,akkor sem lenne semmi,mert akkor is szeretném.

De nem roma és kész.Én tudom,mert ismerem,anyámmal ellentétben,aki nem tud róla sokat.

2010. máj. 30. 15:50
 20/28 anonim ***** válasza:
Anyukád dolgozik? Volt-e egyáltalán kötelező orvosi vizsgalaton? Úgy tudom, a jogosítványhoz is szükséges! Elmegyógyász látta?
2010. máj. 30. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!