Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem cigány a párom! Hogyan...

Nem cigány a párom! Hogyan bizonyíthatnám ezt be anyumnak?

Figyelt kérdés
A párommal már másfél éve együtt vagyunk,és nagyon harmonikus a kapcsolatunk.Szinte tökéletesnek mondanám.Amikor anyumnak elmondtam,hogy a páromék öten vannak testvérek,akkor Ő azonnal eldöntötte,hogy akkor biztos cigány.Miért lenne cigány,mert több testvére van?Vannak olyan cigányok,akiknek még testvérük sincsen!Az istenért sem tudom meggyőzni,hogy nincs igaza!!!Meg sem hallgat,vagy csak veszekedés lesz,ha szóba hozom a páromat.Már azon is gondolkodtam,hogy valamelyik hivatalos szervtől kérek valami igazolást vagy nem tudom,hogy bizonyíthassam,hogy magyar.De szerintem kiröhögnének,ha egy ilyen igazolást akarnék szerezni.Nem tudom mit tegyek!Kérnék szépen ötleteket,amivel meg tudnám győzni anyumat!Nem akarom,hogy egész életünk végéig ne szóljon a páromhoz.Mi lesz,ha esküvő és gyerek is lesz?Segítsetek légyszi!Köszönöm előre is!
2010. máj. 30. 15:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
39%
Van a párodnak munkahelye? Ha igen, akkor ezzel érvelhetsz anyudnak. Tudod, a cigány szótárban kapásból nincs olyan szó, hogy munka. Ez tényleg így van. Ergo nem is ismerik ezt a szót, így nem is dolgoznak. Tehát, ha a párod dolgozik, akkor biztosan nem cigány.
2010. máj. 30. 15:24
 2/28 anonim ***** válasza:
98%
bemutattad már neki a párod? vagy arra sem hajlandó , hogy megismerje? mond , meg , hogy valaki vallási okokból nem védekezik pl szomszédunknak 7gyereke van és nem cigány. amúgy meg sajnos úgy látom nagyon előítéletes anyukád.
2010. máj. 30. 15:25
 3/28 anonim ***** válasza:
76%
Úristen ez nagyon gáz.. mármint anyukád. Ismeri a párodat ? Úgy néz ki mint egy cigány ? Sötét bőr, sötét sem stb ???? Másfél év alatt sosem látta ? Egyébként látod, hogy szavakkal nem tudod meggyőzni, gyanítom sehogysem. Ha valaki ennyire korlátolt, szerintem sehogy nem lehet meggyőzni. Hagyd rá.
2010. máj. 30. 15:26
 4/28 anonim ***** válasza:
88%

Ez azért nagyon dúrva, szerintem, édesanyádnak valami más baja lehet a pároddal, nem hiszem, hogy valaki automatice cigánynak mondaná akinek több testvére van.

És amugy azért látszik, a cigányon, hogy cigány.Vagy nem?Arra értem, hogy ha a párod egyáltalán nem visel semmilyen cigány külső tényézőt akkor miért mondaná, hogy cigány.

Meg persze a neve is, a magyarnak általában magyar neve van, a cigánynak pedig megvannak a tipikus cigány nevei.

Szóval szerintem, derítsd ki valójában mi a problémája édesanyádnak.Szerintem

2010. máj. 30. 15:27
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem is 4 testvérem van, mégsem vagyunk cigányok, ez egy oltári nagy baromság, hogy akik sokan vannak cigányo!apuék 10en voltak, mégse cigányok őkse, régen ez volt,hogy sok gyereket szültek! Másfél év alatt nem mutattad be? Hány évesek vagytok?
2010. máj. 30. 15:27
 6/28 anonim ***** válasza:
54%
megmondod a szülei szeretek dugni sokat D:
2010. máj. 30. 15:28
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora butaságot. Mi négyen vagyunk testvérek mégsem vagyunk cigányok. Egyik ismerősömék öten, de ők sem azok. A hivatalos igazolással tényleg kiröhögnének. Meg hát a cigányok is magyarok végülis.

Kreol bőrű a barátod, a külsejébe is bele lehet kötni?

Kérdezd meg anyukád hogy mi lenne ha cigány lenne barátod? Attól még lehet jó ember.

2010. máj. 30. 15:29
 8/28 anonim ***** válasza:
92%

És ha cigány lenne és tisztességesen dolgozna és tökéletes lenne ugyanígy a kapcsolatotok, akkor mit tennél?

Vagy miért gondolod, hogy neked kell lépni?

Ha anyád ilyen hülye, előítéletekkel teli, ráadásul úgy hogy meg sincs győződve kiről-miről beszél, tudod mikor foglalkoznék anyámmal. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ha ekkora barom, akkor majd egész életedben kell neki minden szart bizonygatnod.

Így akarsz élni?

vagy megtanulod leszarni a véleményét bizonyos dolgokban, mint pl. ez.

29/N

9/28 anonim ***** válasza:
88%

Jézusom....

A te párod, nem anyukádé, miért kellene bizonygatni? Vagy nem vagy még 18?

Egyébként nem csak a cigányok lehetnek sokan testvérek.... Mutasd be neki a srácot szerintem.

10/28 anonim ***** válasza:
85%

jajj ne már!

anyud kicsit el van tévedve.

nem egy olyan családot ismerek, ahol 9 gyerek van, és normális katolikusok, apuka éjjel-nappal dolgozik, anyuka meg gondoskodik a családról.

egyik barátnőmék is 5en vannak, a szüleik a tanyájukon gazdálkodnak, és Jobbik szavazók :)

mutasd be neki a párodat, vagy mutass családi fényképet. hidd el, az alapján anyud is megláthatja, hogy nem cigány.

vagy meéslj neki arról, hogy a szülei és testvérei mit dolgoznak, hol tanulnak.

ha a párodnak van legalább egy érettségije, és normális munkahelye, akkor nem cigány.

2010. máj. 30. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!