Nem cigány a párom! Hogyan bizonyíthatnám ezt be anyumnak?
Ez azért nagyon dúrva, szerintem, édesanyádnak valami más baja lehet a pároddal, nem hiszem, hogy valaki automatice cigánynak mondaná akinek több testvére van.
És amugy azért látszik, a cigányon, hogy cigány.Vagy nem?Arra értem, hogy ha a párod egyáltalán nem visel semmilyen cigány külső tényézőt akkor miért mondaná, hogy cigány.
Meg persze a neve is, a magyarnak általában magyar neve van, a cigánynak pedig megvannak a tipikus cigány nevei.
Szóval szerintem, derítsd ki valójában mi a problémája édesanyádnak.Szerintem
Ekkora butaságot. Mi négyen vagyunk testvérek mégsem vagyunk cigányok. Egyik ismerősömék öten, de ők sem azok. A hivatalos igazolással tényleg kiröhögnének. Meg hát a cigányok is magyarok végülis.
Kreol bőrű a barátod, a külsejébe is bele lehet kötni?
Kérdezd meg anyukád hogy mi lenne ha cigány lenne barátod? Attól még lehet jó ember.
És ha cigány lenne és tisztességesen dolgozna és tökéletes lenne ugyanígy a kapcsolatotok, akkor mit tennél?
Vagy miért gondolod, hogy neked kell lépni?
Ha anyád ilyen hülye, előítéletekkel teli, ráadásul úgy hogy meg sincs győződve kiről-miről beszél, tudod mikor foglalkoznék anyámmal. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ha ekkora barom, akkor majd egész életedben kell neki minden szart bizonygatnod.
Így akarsz élni?
vagy megtanulod leszarni a véleményét bizonyos dolgokban, mint pl. ez.
29/N
Jézusom....
A te párod, nem anyukádé, miért kellene bizonygatni? Vagy nem vagy még 18?
Egyébként nem csak a cigányok lehetnek sokan testvérek.... Mutasd be neki a srácot szerintem.
jajj ne már!
anyud kicsit el van tévedve.
nem egy olyan családot ismerek, ahol 9 gyerek van, és normális katolikusok, apuka éjjel-nappal dolgozik, anyuka meg gondoskodik a családról.
egyik barátnőmék is 5en vannak, a szüleik a tanyájukon gazdálkodnak, és Jobbik szavazók :)
mutasd be neki a párodat, vagy mutass családi fényképet. hidd el, az alapján anyud is megláthatja, hogy nem cigány.
vagy meéslj neki arról, hogy a szülei és testvérei mit dolgoznak, hol tanulnak.
ha a párodnak van legalább egy érettségije, és normális munkahelye, akkor nem cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!