Ki fog derűlni az igazság? SOS
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy máma haza hoztam egy fiút .. történt ami történt köztünk.. Na és a szomszédban lakó nagypapámék meglátták amint ki megyek a kapun .. el akarják mondani apáméknak.. nagyon nagy baj lesz belőle .. irtam egy barátnőmnek aki Angliában lakik hogy tudna e falazni hogy a testvére volt nálam egy 5 percre a tavalyi iskolai anyagokért.. mivel aki itt lakott és ki ment Külföldre az még ide van bejelentve .. csináltuk egy kamu fb profilt ha anyukám rá akarna írni az anyukájára hogy igaze .. Anyám is külföldön dolgozik.. elmondtam neki ezt a dolgot és nem hiszi el .. haragudott nagyon .. azt mondta hogy apám utána néz hogy kik ezek .. szerintetek nagyon nagy a baj ?2017. okt. 13. 19:45
31/32 anonim válasza:
Szerintem nem kamukérdés.Ha mégis az volt,akkor jól próbára tette az emberek "jóindulatát".Tényleg lehet rátok számîtani,ha egy kis tini bajba kerül,mert nincs vele az anyukája,nincs akire számîthat.Mennyi tini,kisgyerek öngyilkos lesz,mert elhagyta a barátja,rossz jegyet kapott. Hát persze,mert az emberek jóindulatára,tanácsaira senki nem számîthat,csak a mocskolódásokra mindenhonnan.Egy kicsit szálljatok magatokba,mit akartok elérni ezekkel a becsmérlő,îtélkező szavakkal?!Ha kamu,ha nem az üzenet, mindenképpen elgondolkodtató a hozzáállásotok: "nem tud îrni" "inkább tanulna"stb.Ezzel nem segîtettetek a kislánynak!
32/32 anonim válasza:
Ha valódi is a kérdés felesleges kiírni.Ha a pasi alá tudott feküdni amihez itt nem kért segítséget akkor tudhatná , hogy ha kiderül el kell mondani az igazat. Mi ebbe olyan bonyolult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!