Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki fog derűlni az igazság? SOS

Ki fog derűlni az igazság? SOS

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy máma haza hoztam egy fiút .. történt ami történt köztünk.. Na és a szomszédban lakó nagypapámék meglátták amint ki megyek a kapun .. el akarják mondani apáméknak.. nagyon nagy baj lesz belőle .. irtam egy barátnőmnek aki Angliában lakik hogy tudna e falazni hogy a testvére volt nálam egy 5 percre a tavalyi iskolai anyagokért.. mivel aki itt lakott és ki ment Külföldre az még ide van bejelentve .. csináltuk egy kamu fb profilt ha anyukám rá akarna írni az anyukájára hogy igaze .. Anyám is külföldön dolgozik.. elmondtam neki ezt a dolgot és nem hiszi el .. haragudott nagyon .. azt mondta hogy apám utána néz hogy kik ezek .. szerintetek nagyon nagy a baj ?

2017. okt. 13. 19:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
43%
Ne bántsátok szegényt!Nem azért îrt,hogy a helyesîrását kritizáljátok,hanem tanácsot szeretne kérni tőletek!Lehet idegességében sietett az îrással és mellégépelt.Lehet valami sárkány az anyukája és remeg tőle.Ha még a barátnője is külföldön van,nagyon magányos lehet.
2017. okt. 13. 20:34
 12/32 anonim ***** válasza:
83%
Nálad nagyon nagy a baj, az biztos. Nem kéne fiúznod, a végén még teherbe ejt valaki és szaporodsz.
2017. okt. 13. 20:35
 13/32 anonim ***** válasza:
87%
11es, akkor se kéne pasikat hazacipelni és alájuk feküdni utána meg hazudozni.
2017. okt. 13. 20:36
 14/32 Andizsuzsi ***** válasza:
91%
Legalább védekeztetek?
2017. okt. 13. 21:01
 15/32 anonim válasza:
100%

Szerintem ki fog derülni:( Meg ugye látszik az fbn hogy eddig soha semmit se posztolt pl. Hány éves vagy, hogy így félsz? Ha gondolod írhatsz üzenetet is.

23/N

2017. okt. 13. 21:10
 16/32 anonim ***** válasza:
44%

Ki MEGYEN a kapun.? 😂😂

Igen , nagy a baj..én a gyerekemtől elvárom az őszinteséget mert én is őszinte vagyok. Ha te mondod el nem lesz akkora baj , mintha magától vagy mástól tudná meg. De ha 12 évesen már a palik alá fekszel mi lesz később?😨

2017. okt. 13. 21:10
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hazudozás miatt jobban megszidnak mint azért hogy van barátod...
2017. okt. 13. 21:20
 18/32 anonim ***** válasza:
27%

Milyenek vagytok...

Nem tudjátok a hátteret, hogy miért ide írt, ahelyett, hogy megbeszélné valakivel, nem tudjuk, miért visz haza valakit ilyen hirtelen, lehet, hogy senkije nincs?! Lehet, hogy senkitöl nem kap szeretetet, lehet, hogy a szülei full öörültek...

Kérdezö, hány éves vagy?

2017. okt. 13. 21:20
 19/32 anonim ***** válasza:
81%

Nem mondom, fifikás vagy. Kamu fb-profil, 5 percre tavalyi tananyagért ment a srác, stb., stb., mindenre felkészültél, ráadásul ma történt, a profil szerinted nem tűnik fel apádnak, hogy kb. 2-3 ismerőse van max. a kamu profilnak? Már itt elcsúszol. Jobb lenne bevallani, ezek szerint nem véletlenül nyomoznak utánad, eleve ilyen hazudós típus lehetsz. Nem bíznak benned, gondolom, nem ez az első eset, hogy át akarod vágni a szüleidet.

Fejezd ezt be, mert ha így haladsz, annak nem lesz jó vége. Csak egy jó tanács. Azt, hogy mit csináltatok, egyértelmű, de nagyon nem mindegy, hány éves vagy. Arról mélyen hallgatsz. Itt nem kell kamuzni, anomim az oldal. (Nem mintha érdekelne, te cseszed el az életed ilyen hozzáállással.)

2017. okt. 13. 21:33
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ki fog derülni. Kár, hogy hazudozol, hogy azt érzed, hazudoznod kell, és túl is bonyolítottad ezt az egészet.

Viszont sajnállak, nagyon. Biztos jó oka van annak, hogy anyukád külföldön van, de attól a tény tény marad, hogy ynincs ott veled abban az életkorban, amikor nagy szükséged lenne rá. Az interneten keresztül nem lehet gyereket nevelni, max. félelemben tartani, meg nyomozni utána. De ez éppen hogy nem használ a kapcsolatnak, és a vége újabb hazugsáok vagy azok sora lesz.

2017. okt. 13. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.