Ki fog derűlni az igazság? SOS
Szerintem ki fog derülni:( Meg ugye látszik az fbn hogy eddig soha semmit se posztolt pl. Hány éves vagy, hogy így félsz? Ha gondolod írhatsz üzenetet is.
23/N
Ki MEGYEN a kapun.? 😂😂
Igen , nagy a baj..én a gyerekemtől elvárom az őszinteséget mert én is őszinte vagyok. Ha te mondod el nem lesz akkora baj , mintha magától vagy mástól tudná meg. De ha 12 évesen már a palik alá fekszel mi lesz később?😨
Milyenek vagytok...
Nem tudjátok a hátteret, hogy miért ide írt, ahelyett, hogy megbeszélné valakivel, nem tudjuk, miért visz haza valakit ilyen hirtelen, lehet, hogy senkije nincs?! Lehet, hogy senkitöl nem kap szeretetet, lehet, hogy a szülei full öörültek...
Kérdezö, hány éves vagy?
Nem mondom, fifikás vagy. Kamu fb-profil, 5 percre tavalyi tananyagért ment a srác, stb., stb., mindenre felkészültél, ráadásul ma történt, a profil szerinted nem tűnik fel apádnak, hogy kb. 2-3 ismerőse van max. a kamu profilnak? Már itt elcsúszol. Jobb lenne bevallani, ezek szerint nem véletlenül nyomoznak utánad, eleve ilyen hazudós típus lehetsz. Nem bíznak benned, gondolom, nem ez az első eset, hogy át akarod vágni a szüleidet.
Fejezd ezt be, mert ha így haladsz, annak nem lesz jó vége. Csak egy jó tanács. Azt, hogy mit csináltatok, egyértelmű, de nagyon nem mindegy, hány éves vagy. Arról mélyen hallgatsz. Itt nem kell kamuzni, anomim az oldal. (Nem mintha érdekelne, te cseszed el az életed ilyen hozzáállással.)
Igen, ki fog derülni. Kár, hogy hazudozol, hogy azt érzed, hazudoznod kell, és túl is bonyolítottad ezt az egészet.
Viszont sajnállak, nagyon. Biztos jó oka van annak, hogy anyukád külföldön van, de attól a tény tény marad, hogy ynincs ott veled abban az életkorban, amikor nagy szükséged lenne rá. Az interneten keresztül nem lehet gyereket nevelni, max. félelemben tartani, meg nyomozni utána. De ez éppen hogy nem használ a kapcsolatnak, és a vége újabb hazugsáok vagy azok sora lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!