Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti családotokban vannak...

A ti családotokban vannak anyagi gondok?

Figyelt kérdés

Okoz ez feszültséget a családban, vagy próbáltok nem erre koncentrálni?Akár házastársak-akár szülő gyermek között, vagy bárhogy.

Ha nem titok, mennyi a bevételetek és a kiadásotok havi szinten és ki kezeli a "családi kasszát"?

2017. okt. 13. 12:27
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
38%
28as, engem nem érdekelnek a pedagógus fizetések, te is és a gyerekek is jobban jártak volna ha más pályát választasz inkább. Ha a gyerekem tanára így beszélne, és ilyen idegbeteg módjára viselkedne, tuti kirúgatnám. Gondolom veled is megtörtént ez párszor már.
2017. okt. 13. 16:40
 32/39 anonim ***** válasza:
72%
Nem megy a szövegértelmezés, ugye? Hol írtam, hogy nincs munkám? Csak bárhol is dolgozok, mindenhol ugyanannyi lesz a fizu.
2017. okt. 13. 16:40
 33/39 anonim ***** válasza:
70%

Januárig, amig meg nem szünt a munkahelyem adsig 220.000 colt a nettom.... januartól ez az év egy katsztrófa számomra... sokszor voltam munkanelküli az év első felében. Mivel nem volt bevételem, igy termeszetes, jogy voltak gondjaim, de mindenfajta külső segítseg nélkül megoldottam. Nem kértem kölcsön sose, csak nagyon meghúztam a nadrágszíjat....

Nyáron leadtam mindenféle igémyem, és atmenetileg elmentem gyárba, operátornak 130.000 ért/ hó.... ez eddig tartott, ugyanis kaptam egy lehetőséget 320.000/hó, amit termeszetesen elfogadtam....

Örülök, mert nagyon nehéz időszak ért véget....

2017. okt. 13. 18:27
 34/39 anonim ***** válasza:
84%

Egyformán keresünk, ő gyógyszerész, én "kisstílű" rendszergizda.

A házamat örököltem, a kocsi egy 12 éves, igénytelen kiasutó. Mivel hitel miatt nem kell aggódnunk, a rezsi meg viszonylag alacsony (fatüzeléssel), nincsenek anyagi gondjaink sem. Ha épp nem kell másra és marad, azt eltesszük (az ördög nem alszik, főleg ha autója van az embernek), de a legtöbb inkább a hobbijainkra megy el.

Külön számlán vagyunk, de a szokásos kiadásokon túl mindent megbeszélünk egymással. Gyerek nincs és egyikünk sem akar, nem a mi világunk.

Amikor 8 éve összeköltöztünk, akkor a magas albérletár és a kezdő fizetés miatt voltak anyagilag húzósabb helyzetek, szülői segítséggel megoldva. Nem volt vészes.

A bevétel összege azt hiszem lényegtelen itt, mert havi egymilliót is el lehet szórni rosszul és százötvenezret is be lehet osztani jól, körülmények kérdése.

2017. okt. 13. 18:29
 35/39 anonim ***** válasza:
82%

Sok embernél a magas fizetés miatt elszalad a ló.

Veszik fel a hitelt,de arra nem gondolnak,hogy bármikor megszűnhet a munkahely és a hitelt akkor is fizetni kell.

Nekem és a páromnak a havi összjövedelme 250.000Ft és megvan mindenünk mindezt hitel nélkül.

Hogy miért? Mert be tudjuk osztani a pénzt!

Sok embernek sajnos ez nem megy addig költi amíg van.

2017. okt. 13. 20:53
 36/39 anonim ***** válasza:
81%
Mindennapi megélhetési gondjaim nincsenek, de anyagi gondjaim vannak. Sok minden hiányzik az életemből amihez kellene pênz.
2017. okt. 13. 21:08
 37/39 anonim ***** válasza:
75%
Nincsenek anyagi gondjaik egyáltalán. Külföldön élünk, van ugyan egy nagy hitel a házunkon, de az kb az összbevételünk 4-ét viszi el. Itt nem kell aggódni, hogy elveszítjük a munkánkat, mert nagyon erösek a szakszervezetek, a munkavállaló olyan szinten van védve, hogy kb lehetetlen kirugni. Nem egy ismerösöm évekig "küzdött", hogy kirúgják végre, hiszen kap egy 8-10 havi végkielégítést egy összegben, majd 2 évig munkanélküli segélyként szinte a teljes fizetését, ami fokozatosan havonta csökken. Sokan kijátszák sajnos a rendszert, hogy úgy kapjanak pénzt, hogy nem dolgoznak. Egy ismerösömnek 3 évig tartott, hogy kirugassa magát (bejárt, de nem dolgozott, vagy egyszerüen be se ment). Ezt csak azért írtam le, hogy nálunk a nagy hitel felvétele egy biztonságos beruházás volt, amit biztosan tudunk fietni. Plusz van egy olyan biztosításunk, hogy ha a férjemmel történne vmi, nekem semmit nem kell visszafizetnem a hitelböl, ha meg velem a férjemnek csak az összeg 50%-át.
2017. okt. 13. 21:40
 38/39 anonim ***** válasza:
85%

100-120at kerestem de volt mikor kevesebbet. Otthon laktam ugyhogy tudtam felretenni. Szüleim ketten keresnek 200-220 korul de nem tudnak felretenni, fole azert mert apam iszik.

Nemreg elkoltoztem es anyoseknal lakunk felesegemmel ameddig nem talalunk munkat,de mivel kulfoldon vagyunk ezert nekem kellenek itteni papirok hogy dolgozhassak es erre varunk jelenleg tehat bevetel 0, kiadas meg par dolog, tisztalkodasi szerek.

Nem tudom mivel lehet 180-200at keresni de nekem a legmagasabb fizetesem otthon egy alkalommal 150 volt.

2017. okt. 13. 23:23
 39/39 anonim ***** válasza:
57%
Ahogy nézem, itt mindenki kőgazdag. Éltetek ti már, vagy csak a gazdagok szövegét nyomjátok?
2017. okt. 13. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!