Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti családotokban vannak...

A ti családotokban vannak anyagi gondok?

Figyelt kérdés

Okoz ez feszültséget a családban, vagy próbáltok nem erre koncentrálni?Akár házastársak-akár szülő gyermek között, vagy bárhogy.

Ha nem titok, mennyi a bevételetek és a kiadásotok havi szinten és ki kezeli a "családi kasszát"?

2017. okt. 13. 12:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
30%
Utolsó, te elmebeteg vagy. És kétlem hogy kevesebbet tanultam volna nálad. Két diplomám van, egy alapképzéses és egy mester, és olyan területen dolgozom, ami nem olyan ismert, így lasszóval fogdossák az embereket. A ne vetítsd ki a saját sikertelenséged másra. Gonolom nem vagy jó abban amit tanultál, különben jól keresnél.
2017. okt. 13. 15:51
 22/39 anonim ***** válasza:
0%
*Gondolom
2017. okt. 13. 15:52
 23/39 anonim ***** válasza:
13%

21 hagyd rájuk ezek betegek

mind a 20 ujjamra van egy-egy ötletem amiből havi 2 misit kihozok de ez vkinek magas

2017. okt. 13. 15:58
 24/39 anonim ***** válasza:
42%
Hogy milyen korlátolt ez a 450 ezres liba. Mester, meg alapdiploma... Hogy tudassam veled, az egy egyetemi és egy főiskolás diplomának felel meg. Nekem 3 egyetemi diplomám van (amikor én szereztem még tanulni is kellett érte) és két nyelvvizsgám, de bármilyen jó vagyok a szakmámban, akkor sem fogok még az átlagnak hazudott bér közelébe sem kerülni. De ha felvilágosítasz széleskörű tapasztalataid alapján, hogy tanárként a szakmámban, hogy kereshetek többet, akkor iszom szavaid. Addig is örülj, hogy olyan munkácskád van, ahol rendesen túlfizetnek.
2017. okt. 13. 16:03
 25/39 anonim ***** válasza:
28%
Tanarkent sem kellene legalja iskolaban tanitanod, nalunk alapitvanyi gimnaziumban legalabb netto 300at kaptak a tanarok, persze akkor is csak sirtak milyen keves a fizetesük es az idejük. Haha..
2017. okt. 13. 16:07
 26/39 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó, csakhogy ahhoz jó tanárnak kellene lennie.. nálunk is megkapják legalább a nettó 190et a tanárok, és nem alapítványi iskola. Csupán nem vesznek fel akárkit dolgozni.
2017. okt. 13. 16:13
 27/39 anonim ***** válasza:
23%
24es, ne.. köszi szépen, hiszen eddig nem tudtam hogy a két diploma tevődhet egy egyetemi, és egy főiskolai diplomából, te zsenik zsenije, nem is tudom ekkora okossággal, ami a fejedben van miért csak három, és nem harminc diplomád van.hiszen gondolom, te vagy a mensa alapítója, hiszen mi, pórnép, nem jöttünk volna rá, hogy egy meg egy az kettő. Leborulok előtted én hősöm.
2017. okt. 13. 16:15
 28/39 anonim ***** válasza:
38%
A gyengébbek nyugodtan ráguglizhatnak a pedagógus fizetésekre, aztán koppannak egy nagyot.
2017. okt. 13. 16:29
 29/39 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen kérdéseknél olyan szarul érzem magam, úgy érzem, rajtam kívül mindenki 300 ezer felett keres.
2017. okt. 13. 16:32
 30/39 anonim ***** válasza:
41%
# 20-as, a helyedben nem csodálkoznék. Amilyen gané, ordenáré a stílusod, nem csoda, hogy sehova nem kellesz, bármennyit tanultál is....
2017. okt. 13. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!