Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érintene titeket, ha...

Hogyan érintene titeket, ha kiderülne, hogy a kórházban adminisztációs hiba miatt elcseréltek titeket és nem a biológiai szüleitek neveltek fel valójában?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy senki sem hazudott és senki sem akart rosszat, egyszerűen hiba történt, amire most fény derült.
2017. okt. 11. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Hát a szüleim már meghaltak, így örülnék h ez nem okozna nekik fájdalmat. Minden nehézség ellenére jó gyerekkorom volt, imádtam.

A kórházat beperelném, jól jön egy kis pénz. :D

Megkeresném a vér szerinti szülőket. Először csak távolról, mert ki tudja milyen emberek. Aztán ha normálisak, átlagosak, akkor örülnék, ha ők is örülnek egy picit legalább nekem, mert lenne még egy élő nagyszülőpár a kisfiamnak.

De a rokonaim azokkal ugyanaz lenne a kapcsolatom. Hiszen ők és én őket úgy szoktam, szerettem meg, akik. Vannak olyan rokonaim akikkel nem vagyok jóban, most màr teljes lenne a megkönnyebbülés, hogy nincs okom a lelkiismeretfurdalásra.

Az viszont meglepő, de az esetleges testvérek teljesen hidegen hagynak.

2017. okt. 12. 08:01
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Sehogy. Nem érdekelnének a "vér szerinti" szüleim, hisz idegenek.

A kórházat beperelném, de ennyi.

2017. okt. 12. 11:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg megrázna a dolog, és kiváncsi lennék a biológiai szüleimre, olyan értelemben, hogy mivel foglalkoznak, kik ők, hasonlítok-e rájuk, de ez max 1-2 találkozós alkalom lenne, tehát nem merülnék bele a témába nagyon, és valószínűleg a kapcsolatot sem akarnám tartani velük, csupán a kiváncsiság hajtana, még ha esetleg ők nem is tudnák, hogy én vagyok a biológiai gyermekük. Azért ezek után biztosan elgondolnék azon is, hogy vajon hogy alakult volna az életem, ha nem történik meg a csere stb. De érdekes lehet visszafele is a kérdés, hogy szülőként hogy reagálnál, mit csinálnál, ha kiderülne, hogy elcserélték a gyermeked anno a kórházban. :)
2017. okt. 12. 11:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen őszintén? Az lenne a reakcióm, hogy "nem lep meg". A szüleim lelki terrorban tartottak, alig hasonlítok rájuk belsőleg, külsőleg se nagyon...
2017. okt. 12. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!