Bennem van a hiba?
Ha ő nem mondja el, mi viszont egyikőtöket se ismerjük, így ennél nem is lehetne értelmetlenebb a kérdésed...
Nem kell mindenkivel barizni, és főleg nem kell ráerőltetni magad másokra.
óó nálunk a sógor eleve nehéz eset volt, de amióta felesége is van (nevezzük innentől őt sógornőnek) azóta a komplett család meghülyült, csak vele foglalkozik, mindenhol az ő gyerekük képe lóg, mindig ők az első mi max 3. helyen vagyunk, mindig én leszek a hülye ha ő megszólal és azóta fura módon olyan stílusú ruhákat kapok ami a sógornőre jó nem is rám (a csaj se mell,se fenék típus és 2 számmal kisebb nálam), pedig előtte anyós tudta a méretemet :D Folyton mutogatják a gyereket hogy ezzel ők jobbak nálunk stb., elején kapálóztam ellene és fájt is,de azóta rájöttem, hogy akit/akiket ilyen könnyen meg lehet vezetni azért küzdeni nem érdemes. Nincs benned hiba csak macerás családtagot kaptál.
Nekem az fájt hogy apám lelkileg zsarolt és nagyon örültem hogy férjem családja normális, erre jött a sógornő és jött a lelki zsarolás a részükről, mert lekövéreztek, leöregeztek vagy hencegtek azon hogy nekik van nekem meg nincs gyerekem, mindezt úgy hogy ne legyen nyilvánvaló amit mondanak, mert csak vicceltek :S Sógor is szemét volt eddig de a neje csak felerősítette a hülyeségét.
én egy valamire rájöttem, az elején tisztába kellett volna tenni a dolgokat. Leülni és megkérdezni, hogy mi a fránya bajod van.
pl: a sógornő egyfolytában néninek hívott, mondván a gyerek miatt(akkor volt 2 hónapos honnan a búsból értette volna a dolgot :D), finoman céloztam folyton rá, hogy ne hívjon így,de csak folytatta, míg végül kifakadtam és rászóltam nyersen hogy ezt fejezze be és kész. Azóta nem is csinálták(kivéve pár hete a gyerek hívott így(tuti a csaj adta a szájába)) és ami a legrosszabb amikor ezt tette a pici, kéjesen mosolyogtak a szülők és figyeltek mit fogok reagálni. Most kivárok és ha megint bekövetkezik tuti leállítom őket, mert már az elején tényleg meg kellett volna kérdezni mi a fránya bajuk van, lehet hogy csak félreértés és mivel nem kérdezel rá évekig tartó macskaharc lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!