Bennem van a hiba?
áá nem vagyok kövér, sőt a sógor lassan akkora mint egy 4 hónapos terhes nő, szóval ezt nem veszem magamra, mert tudom hogy magából indul ki. A sógornőm valamiért mindenáron tartani akarja magát a nem létező trónon, félti a pozícióját holott pont hogy magasról tojok rá, felőlem övé lehet a "trón". Egy példa az érzelmi zsarolásra:
A nagyszülők elmentek végre 3 napra Horvátországba( előzetesben hétvégén folyton ők vigyáznak a kicsire, akkor is ha az egyik nagyszülő beteg), végre magukkal törődtek. Aznap amikor visszajöttek sógorékat már ott a fene és nevetgélve mondták, hogy amióta elment a gyerek azt mondta egyfolytában Mami, mami... Ezzel lelkileg próbálták zsarolni a mamát, hogy hogy képes itt hagyni az egy szem gyereket. Normális ember nem ezzel várja a másikat az ajtóban, hanem megkérdezi milyen volt az utad stb.
És ezek folyton ezt csinálják célozgatnak és kisajátítják a családot maguknak, csak azt nem veszik észre hogy felőlem akár övék lehetnek a nagyszülők, mert nekem olyan apósra/anyósra nincs igényem aki nem képes átlátni a dolgon és bele is megy a játékba azzal, hogy nem teszi helyre a fiát amikor beszól nekem.Persze valahol sajnálom mert azért teszik, mert félnek hogyha ellenállnak akkor nem láthatják az unokát.
Cherches la femme. :D
Egyszerű rivalizálás. Féltékeny rád. Soha nem fog változni a helyzet, ilyen a természete.
Egy idióta. Tele a világ ilyen bąlfąsz nőkkel és a befolyásolható holdudvarukkal.
Nincs mit tenni ignoráld. Légy szuper kinézetű, vidám és nagyvonalú. Tudom nehéz, de nem tudsz mit tenni.
A nagyszülőknek is jó sok eszük van, hogy így manipulálja őket ez az áspiskígyó.
Relax...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!