Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
Több éve együtt vagyunk a párommal, a testvérével eleinte nagyon kijöttünk, sokat beszélgettünk, sőt még az örömét/bánatát is nekem mondta el elsőként, ezt csak azért írtam le, hogy lássátok, tényleg nagyon jó viszonyban voltunk. DE, amióta összejöttek sógornőmmel, azóta egyre ritkultak a beszélgetések, ma már szinte örülök, ha normális hangnemben köszönünk egymásnak, ha találkozunk. Ez miért van? Én nagyon szeretném, ha jóban lennénk, már csak a párom miatt is, de az, hogy megbeszéljük szinte lehetetlen , mert nem mondja el, hogy mi a baja velem, vagy hogy mi történt...Szerintetek? Tényleg bennem van a hiba?

2016. okt. 25. 09:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

áá nem vagyok kövér, sőt a sógor lassan akkora mint egy 4 hónapos terhes nő, szóval ezt nem veszem magamra, mert tudom hogy magából indul ki. A sógornőm valamiért mindenáron tartani akarja magát a nem létező trónon, félti a pozícióját holott pont hogy magasról tojok rá, felőlem övé lehet a "trón". Egy példa az érzelmi zsarolásra:

A nagyszülők elmentek végre 3 napra Horvátországba( előzetesben hétvégén folyton ők vigyáznak a kicsire, akkor is ha az egyik nagyszülő beteg), végre magukkal törődtek. Aznap amikor visszajöttek sógorékat már ott a fene és nevetgélve mondták, hogy amióta elment a gyerek azt mondta egyfolytában Mami, mami... Ezzel lelkileg próbálták zsarolni a mamát, hogy hogy képes itt hagyni az egy szem gyereket. Normális ember nem ezzel várja a másikat az ajtóban, hanem megkérdezi milyen volt az utad stb.

És ezek folyton ezt csinálják célozgatnak és kisajátítják a családot maguknak, csak azt nem veszik észre hogy felőlem akár övék lehetnek a nagyszülők, mert nekem olyan apósra/anyósra nincs igényem aki nem képes átlátni a dolgon és bele is megy a játékba azzal, hogy nem teszi helyre a fiát amikor beszól nekem.Persze valahol sajnálom mert azért teszik, mert félnek hogyha ellenállnak akkor nem láthatják az unokát.

2016. okt. 25. 10:38
 12/18 anonim ***** válasza:
ajánlom egyszer hívd át őket és kérdezz rá, a kapcsolaton ez már nem ronthat jobban, hisz ami nem létezik azt nem lehet tönkretenni :D
2016. okt. 25. 10:47
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
Kérdezd meg tőlük?? :O:OO -.-"
2016. okt. 25. 11:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Cherches la femme. :D

Egyszerű rivalizálás. Féltékeny rád. Soha nem fog változni a helyzet, ilyen a természete.

2016. okt. 25. 15:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Aki azt írta, hogy kérdezzek rá, említem ismét, hogy az nem opció, már megkérdeztem én is , párom is, hogy mi az amivel ártottam nekik, vagy esetleg nem tetszik nekik bennem? A válaszuk, hogy nincs semmi bajuk velem.. De kicsit bosszantó, hogy kéthetente mikor megyünk anyósoméknál mindannyian naaaaagy családi ebédre (senki nem lakik már otthon, tehát ők is külön, mi is külön) akkor csak a szájhúzogatás megy, meg a különvonulás és kibeszélés, és idegesítő, ki tudja kinek miket mondd, meg hogy mivel tömte sógorom fejét, hogy így megutált..
2016. okt. 25. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Vannak ulyen nők sajnos, pici önbizalom, semmi stabilitás, igy hát mindin nőre fujnak és keverik a sz..rt. ignorálni kell az ilyet..
2018. jún. 11. 16:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy idióta. Tele a világ ilyen bąlfąsz nőkkel és a befolyásolható holdudvarukkal.

Nincs mit tenni ignoráld. Légy szuper kinézetű, vidám és nagyvonalú. Tudom nehéz, de nem tudsz mit tenni.

A nagyszülőknek is jó sok eszük van, hogy így manipulálja őket ez az áspiskígyó.

Relax...

2018. jún. 11. 17:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja bocsi az unokát nem te írtad kérdező...
2018. jún. 11. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!